Tercera jornada en el 4 i mig de frontó | Pilota Valenciana
Secciones

Tercera jornada en el 4 i mig de frontó

Un contenido de:
ElDesmarque

Viernes, 08 de febrero de 2019. 17:37
Frontó al 4 i mig
Frontó al 4 i mig

Este cap de setmana tindrà joc una nova jornada en el Campionat Individual Autonòmic de frontó al 4 i mig, la tercera d’un total de cinc, que donaran pas a la ronda de semifinals.

La màxima categoria, que té com a seu el Frontó José Ventura d’Almussafes, tindrà dues partides, que enfrontaran a Cervera d’Alaquàs i Adrián de Museros i altra en el que els protagonistes seran Juanvi de Quart i Robert de Beniparrell. A hores d’ara, és lider Adrián amb sis punts, en segona posició empaten Boni de Vilamarxant i Robert de Beniparrell, mentre que Cervera i Juanvi empaten en última posició.

Pel que fa a la segona categoria, al grup A, disputaran la seua partida Luis de la Vega i Joan Josep Sala al frontó d’Albal. Al mateix recinte es disputarà també la partida entre Xato de Museros i Christian de Quart de Poblet. Dins de la mateixa categoria, però al frontó municipal de Godella, es disputaran tres partides: Manu de Quart contra Ricardet de Genovés, Edu de Godella contra Vicente d’Albacete i Peluco de València contra Luis de Godella. El grup A d’aquesta categoria està liderat per Joan Josep Sala empatat amb Moisés, el grup B per Christian de Quart i el C per Vicente d’Albacete.

Ja en tercera categoria es programen 9 partides distribuïdes en tres frontons. El grup A, amb seu a Borbotó, es disputaran estes tres partides: Isaac contra Pablo, J. Maria contra Ricard i J. Vte. contra Xavi. Al grup B, en este cas, al frontó Municipal de Vinalesa jugaran Rafa contra Pedro, Toni Costa contra Manu i i J. Vte. contra Pepe Valls. En el frontó de Vinalesa que acull el grup C d’aquesta tercera categoria, jugaran David contra Alfred, Josep contra Vicente i Artur contra Toni. Els líders d’aquèsta són Xavi al grup A, al B, comparteixen liderat Rafa i Pepe mentre que al C, hi ha un empat a 4 entre Toni, Vicente, Josep i Artur.

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Te avisamos de tus noticias favoritas

Suscríbete gratis y te llegarán las alertas con las noticias que más te interesan.

Elige lo que más te gusta: