Xeraco, campió de la Supercopa de Raspall 2019 - ElDesmarque Valencia
Secciones

Xeraco, campió de la Supercopa de Raspall 2019

Un contenido de:
ElDesmarque

Domingo, 10 de febrero de 2019. 16:19
Xeraco, supercampió de raspall
Xeraco, supercampió de raspall

El club de Pilota Xeraco ha guanyat per la mínima als jugadors del Club de Pilota Valenciana de Piles (30 per 25). La Supercopa de raspall ha tingut en el trinquet municipal Císcar de Piles l’escenari de luxe. El trinquet ha enregistrat una entrada de públic magnífica per presenciar el duel entre dos grans del raspall, el CPV Piles, formació local que comptava amb Waldo, 10 vegades campió del mà a mà, Punxa, campió de la Lliga de raspall en 2013, i els companys Pau Mas i Baldo. D’altra banda, els jugadors del CPV Xeraco, amb dos dels joves amb més projecció esportiva com són Vicent Sendra i Héctor Ibiza, acompanyats per Guille, tres pilotaris amb demostrada qualitat i molta solvència en el seu joc.

Després de disputar 5 Supercopes de Raspall aconsegueix el seu segon títol

Començava el joc amb els locals des del rest i Xeraco fent el dau. Als primers jocs Vicent, Ibiza i Guille han anat còmodament per davant, fins a posar-se 15 per 5, encara que Waldo, Punxa i Pau lluitaven de valent per fer el 15 per 10. Malauradament per als interessos de la formació local, els de Xeraco feien 20 per 5, però pareixia que la remuntada era possible. A la fi, els del Piles feien 20 per 10, i novament sumaven un altre joc, 20 per 15, traguent dos jocs seguits des del rest, situant-se Waldo de rest, i Punxa davant, quedant Pau baix la careta. Els locals se’n venien amunt amb un Waldo motivadíssim que deia als aficionats present entre bromes “ara ja he escalfat”, i així va ser, el veterà campió d’Oliva, secundat per un actiu Punxa en els quadres davanters, treia un altre joc, i feia possible la igualada a 20. Hi havia partida i els espectadors estaven gaudint de valent.

Xeraco, supercampió de raspall
Xeraco, supercampió de raspall

Xeraco tornada va respirar, esta vegada des del dau, amb un joc molt treballat des del traure. Per fí la primera pilota de Vicent aconseguia evitar les parades de Punxa, així es posaven novament per davant 25 per 20. Però els de Piles, des del dau, empataven de nou a 25 i posaven la partida al límit, amb l’emoció al màxim. A punt estigueren els locals d’aconseguir l’últim joc des del rest, però Xeraco va errar menys, alçant un val en contra favorable per als de Piles, i gràcies a la seua més alta efectivitat, es feien amb els darrers quinzes. Emportant-se d’aquesta manera altre nou títol a les seues vitrines entre una gran ovació per als jugadors per part del nombrós públic assistent.

En la cerimònia de lliurament dels trofeus eren David Morant, alcalde de Piles, Pepe Tejada, alcalde de Xeraco, Armando Mercé, vicepresident de la FPV i Iris Marco, regidora d’esports de la Pobla de Vallbona els encarregats de donar els premis a les formacions finalistes.

Xeraco, supercampió de raspall
Xeraco, supercampió de raspall
Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Te avisamos de tus noticias favoritas

Suscríbete gratis y te llegarán las alertas con las noticias que más te interesan.

Elige lo que más te gusta: