Es Noticia
Benicarló acull la primera trobada de Pilota a l'Escola 18-19

Benicarló acull la primera trobada de Pilota a l'Escola 18-19

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Trobades
Trobades

Aquest dimarts dia 19 de febrer s’obri el cicle de trobades dins del Programa Pilota a l’Escola, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i es farà, per la que es situa més al nord del territori valencià, a Benicarló.

Allí es concentraran els col.legis:

- CEIP ANGEL ESTEBAN de Benicarló
- CEIP EDUARDO MARTÍNEZ RÓDENAS de Benicarló
- ESCOLA JAUME I de Vinarós
- CEIP NUESTRA SEÑORA DE LA ASUNCIÓN de Vinarós
- CEIP VERGE FONT DE LA SALUT de Traiguera
- CEIP FELICINDA COLLELL de Càlig
- CEIP LA MOLA d’Alcossebre

Es prepara un matí amb infinitat de partides amistoses, distribuïdes en 5 canxes de joc, amb la presència dels tècnics Ismael Vidal, Josep Llopis, Mamen Santarrufina, Juanba Camarelles, Vicent LLopis i Víctor Bueno, que s’encarregaran de rectificar als xiquets i donar indicacions en els moments que consideren oportuns.

Esta serà la primera de nou cites que s’extendran al llarg i ample de la Comunitat Valenciana, amb la següent cita fixada per al 26 de febrer a Castelló de La Plana.

La Fundación Trinidad Alfonso continua amb el seu recolzament a la pilota, en este cas, al programa Pilota a l’escola amb l’aportació de samarretes per a cada xiquet participant en este cicle de trobades.

A banda del propi calendari de partides, els xiquets podran gaudir d’unflables i tallers de pilota preparats per a l’ocasió.

Adrián de Museros al capdavant del 4 i mig de frontó

El Campionat Individual de Frontó al 4 i mig, disputava el passat cap de setmana la penúltima jornada de la fase regular, i ja es van intuint alguns dels jugadors que passaran a la següent ronda.

En primera categoria, el passat diumenge de matí es disputava la partida entre Cervera i Juanvi, que queia del costat del d’Alaquàs pel resultat de 32 a 16 i donava un pas de gegant de cara a poder classificar-se per a les semifinals. L’altra partida, la disputaven Vicent “Boni” i Robert de Beniparrell, amb victòria per al de l’Horta Sud pel resultat de 32 a 15. Adrián de Museros i Robert, empatats a 9 punts, ja tenen aconseguit el pas a la semifinal.

En la segona categoria es perfilen com a semifinalistes els jugadors: Moisés, del CPV Almussafes, Christian de Quart i Vicente Ortiz, mentre que a la tercera categoria, Xavi Giner, Pepe Valls, Artur Cortina i Vicente Ortiz són els jugadors més destacats.

Equip de Moncada a la Lliga juvenil escala i corda.JPG
Equip de Moncada a la Lliga juvenil escala i corda.JPG

A Alcàsser contínua la Lliga de tecnificació d'escala i corda

Aquesta vesprada es disputa la 4ª jornada de la XIV Lliga de tecnificació juvenil en la modalitat d’escala i corda, en el trinquet de l´Horta Sud

La jornada d’aquesta vesprada s’espera que siga molt emocionant, ja que hui poden quedar clars els equips que es classifiquen per a les semifinals d’aquesta competició. El primer duel de la vesprada enfronta a les formacions de Pedreguer i Moncada, on l’equip de la Marina Alta necessita la victòria de manera urgent si vol continuar tenint opcions de classificar-se per a les semifinals. Seguidament s´enfrontaran, els equips de Petrer i Massalfassar. Les dos formacions estan empates a tres punts en la taula classificatòria, la victòria els podria deixar classificats matemàticament per a la següent ronda. L’última partida de la vesprada enfrontarà als dos millors equips d’aquesta edició, València i Vila-real, que de moment van primers en aquesta primera fase.

Programació de la 4ª jornada de la XIV Lliga juvenil de tecnificació d’escala i corda, dilluns 18 de febrer, en el trinquet d’Alcàsser:
- 17.00 hores. PEDREGUER (Raúl CPV Ondara, Dani CPV Borbotó i Andreu CPV Ondara) - MONCADA (Vicente CPV Massamagrell, Efren CPV El Puig i Salva CPV Pobla Vallbona)

- 18.00 hores. PETRER (Alex CPV Petrer, Dani CPV Alfàs del Pi i Francisco CPV Petrer) - MASSALFASSAR (Adrián CPV Massamagrell, Miquel CPV Meliana i Oscar CPV Pobla Vallbona)

- 19.00 hores. VALÈNCIA (Jorge CPV Tavernes Blanques, Joan G. CPV Sella i J. Carlos CPV Montserrat) - VILA-REAL (Miguel CPV Algimia Alfara, Guillem CPV Meliana i Luis CPV Algimia Alfara)

Classificació de la 1ª fase de la XIV Lliga juvenil d’escala i corda:
1r - VALÈNCIA (Jorge CPV Tavernes Blanques, Guillem CPV Alginet i J. Carlos CPV Montserrat) - 9 pts
2n - VILA-REAL (Miguel CPV Algimia Alfara, Guillem CPV Meliana i Luis CPV Algimia Alfara) - 9 pts
3r - PETRER (Alex CPV Petrer, Dani CPV Alfàs del Pi i Francisco CPV Petrer) - 3 pts
4t - MASSALFASSAR (Adrián CPV Massamagrell, Miquel CPV Meliana i Oscar CPV Pobla Vallbona) - 3 pts
5é - MONCADA (Vicente CPV Massamagrell, Efren CPV El Puig i Salva CPV Pobla Vallbona) - 3 pts
6é - PEDREGUER (Raúl CPV Ondara, Dani CPV Borbotó i Andreu CPV Ondara) - 0 pts

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando