Notificaciones

La Viquimarató Va de Dona renova i crea noves entrades de l'enciclopèdia online

Un contenido de:
ElDesmarque

Viquimarató
Viquimarató

La Viquimarató d’este matí de dissabte ha aplegat diversos voluntaris de l’Amical Wikimedia i del món de la pilota al carrer de la pilota de Borbotó amb l’objectiu de completar i ampliar la informació de jugadores com Mar de Bicorp, Ana Puertes, Victoria de València o Amparo de Montcada a l’enciclopèdia online més gran en valencià. Este és el primer acte de la setmana del Va de Dona 2019 després de la inauguració de l’exposició les Dones de la Pilota

Durant el matí els voluntaris carregats amb els seus portàtils han recopilat informació de les jugadores i retalls de premsa per rebaixar la bretxa de gènere a l’enciclopèdia més gran de consulta d’internet. Entre d’altres també s’ha creat l’entrada de Paco Genovés a l’anglès i al xinés. Durant el matí també ha estat present la vicepresienta Ana Belén Giner, que ha participat corroborant les seues dades com a campiona de raspall, galotxa i One Wall. Este és el primer acte d’un seguit de Viquimaratons per completar la informació del món del nostre esport.

Meliana seu de les finals de l'Autonòmic de Raspall Individual Femení

D'altra banda, el carrer de Meliana acollirà altra activitat de pilota femenina demà diumenge a partir de les 10 hores. A Bonrepòs i Mirambell també hi ha un trofeu d’escala i corda femení

Les finals de l’IX Autonòmic de Raspall Individual femení ompliran el carrer artificial de la localitat de l´Horta, amb les cinc partides que disputen les jugadores dels clubs de Quatretonda, l´Alqueria d´Asnar, Meliana, Oliva i Godelleta. A partir de les 10 hores es viurà una intensa matinal, obrint la jornada les finals de promoció, en la final A les protagonistes seran Andrea de Quatretonda i Nimfa l´Alqueria d’Asnar, mentre que en la final B jugaran Marta de Meliana i Paula, també l’Alqueria d’Asnar. A continuació reunirà el torn a les veteranes, on la campiona del 2018, i jugadora local, Eva de Meliana, s’enfrontarà de nou pel títol amb Jimena d’Oliva. Al voltant de les 12 serà quan Claudia d’Oliva intente revalidar el títol de tercera aconseguit en la temporada anterior, en aquesta ocasió davant Carol de Godelleta. Finalment, tancant aquesta jornada, la final de quarta enfrontarà a Gema de Meliana amb Ana d’Oliva.

Carrer de pilota de Meliana, diumenge 24 de febrer de 2019:
10.00 h. Promoció B: Marta Meliana / Paula l´Alquería d’Asnar
10.45 h. Promoció A: Andrea Quatretonda / Nimfa Alqueria d’*Asnar 11.30 h. Veteranes: Jimena Oliva / Eva Meliana
12.15 h. Tercera: Carol Godelleta / Claudia Oliva
13.00 h. Quarta: Ana Oliva / Gema Meliana

En el trinquet de Bonrepòs i Mirambell, a partir de les 10.30 hores, jugarAn dos semifinals i la gran final d’un trofeu d’escala i corda femení, organitzat per la Mancomunitat del Carraixet, on participaran algunes de les millors jugadores del nostre esport autòcton: Ana Belén de Borbotó, Mónica de Massamagrell, Ana de Beniparrell, Victòria de València, Irene de Massamagrell, Amparo de Moncada, Anabel de Tavernes Blanques i Mireia de Massamagrell.

Eva de Meliana torna a la final
Eva de Meliana torna a la final
Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *