Bicorp al front del Diputació de Raspall Autonòmic - ElDesmarque Valencia
Secciones

Bicorp al front del Diputació de Raspall Autonòmic

Un contenido de:
ElDesmarque

Jueves, 14 de marzo de 2019. 12:05
Bicorp encapçala la classificació de primera
Bicorp encapçala la classificació de primera

Amb dues jornades disputades, la 36ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de Valencia, amb el Bicoroliva Bicorp A com a primer classificat, descansarà el pròxim cap de setmana.

Les festes falleres que afecten a gran part dels clubs participants en el torneig motiven que aquest pare la competició el dissabte 16 i diumenge 17 de març. De moment, la primera categoría compta com a primer classificat al Bicorp A, que ha sumat dues victòries, la última molt important, ja que va ser a domicili en el trinquet de Xeraco, davant l’actual equip campió, que va tindre un parell de baixes, i que es decidir en l’últim joc, iguals a 35. Precisament es Xeraco qui ocupa la segona plaça de la taula, només un punt per darrere de Bicorp. Ja en tercera posició queda La Vall, mentre que Gavarda i La Valldigna están pendents encara de sumar el primer punt als seus casellers.

Els jugadors alacantins del Xabia son els que manen en la divisió de plata, ja que sumen cinc punts, per davant de Canals A i Xeraco B, empatats en el segon lloc de la taula. En els grups de tercera son Muro i Real de Gandia els que han sumat els sis punts jugats fins ara, i ocupen en solitari el liderat. Ja en quarta A es l’Oliva B qui mana en la classificació, mentre que en quarta B ho fan La Vall B i el Tamborí de Valencia B, sent els liders de quarta C l’Alqueria d’Asnar C i el Tamborí de Valencia C.

El frontó valencià envia la seua solidaritat a La Havana

D'altra banda, el recompte final entre la donació de la Federació, les donacions anònimes, les del festival solidari celebrat al frontó de la cooperativa d’Albal i l’aportació dels socis de la Penya de Pilotaris d’El Puig ascendeix a més de mil euros que ja han sigut enviats a l’illa.

El passat dissabte 9 de març es va celebrar al frontó de la cooperativa d’Albal el festival benèfic organitzat per la FPV, una iniciativa del popular jugador cubà Lemay. A la vesprada es van celebrar dos semifinals amb els millors jugadors de la modalitat i per acabar amb la jornada una final entre els guanyadors de les dos anteriors. La primera partida va enfrontar a Ximo d’Almenara i Adrián de Museros contra Cervera d’Alaquàs i Pasqual de la Pobla mentre a la segona es veren la cara Adrián de Quart i Arcusa II contra Enrique de Museros i Lemay de L’Havana.

Els mil setanta-u euros recaptats han sigut enviats al compte d’ajuda internacional que el ministeri de Comerç Exterior i Inversió Estrangera (Mincex) ha habilitat per a rebre les aportacions solidàries per part de l’estranger per fer front als desperfectes que encara duren després del pas del tornado per l’illa el passat gener, el pitjor en huitanta anys.

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ElDesmarque te avisa si pasa algo importante

¿De qué quieres que te informemos?