Pilota: Faura i Quart es juguen el liderat d’El Corte Ingles de Galotxa
Secciones

Faura i Quart es juguen el liderat d’El Corte Ingles de Galotxa

Un contenido de:
ElDesmarque

Jueves, 14 de marzo de 2019. 12:06
Beniparrell defensarà el seu primer lloc visitant al Massalfassar
Beniparrell defensarà el seu primer lloc visitant al Massalfassar

Faura i Quart es juguen el liderat d’El Corte Ingles de Galotxa. Aquests dos equips, junt a l’Ajuntament de Beniparrell, encapçalen la classificació en la màxima categoria del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés.

La segona jornada del campionat de galotxa es disputarà el pròxim cap de setmana. Els equips de primera categoria ja tenen clars els seus horaris de partida. L’Electrofassar Massalfassar i l’Ajuntament de Beniparrell jugaran en el carrer dels primers dissabte a les 15:30 hores. L’enfrontament entre l’Ovocity Marquesat i Albuixech es jugarà en el carrer d’Alfarp a les 16:30 hores. Mentre que a les 16 hores jugaran tant la partida entre el Palanca Foios i Lanzadera Montserrat, com la que tindrà com a protagonistes al Mobles Guillen Faura i Kiwa Quart, el derby de les Valls.

Classificació 1ª categoría:
1.- Mobles Guillen Faura A
2.- Kiwa Quart A
3- Ajuntament Beniparrell A
4.- Ovocity Marquesat A
5.- Lanzadera Montserrat A
6.- Inmob. Palanca Foios A
7.- Electrofassar Massalfassar A
8.- CPV Albuixech A

Pel que fa a la competició juvenil, les formacions de Beniparrell, Montserrat i Faura sumaren els tres punts en la jornada inaugural, de manera que empaten al capdavant de la classificació. Idèntica situación viuen en la divisió de plata el Marquesat B, Meliana B i C i Foios B. Faura B i Meliana son els primers classificats de tercera, mentre que en quarta A ho son Quart B, Foios C i Marquesat C. Per últim, en quarta B, els líders de cada grup son Foios D, Meliana E i Godella, aquest últim ja amb dos partides jugades.

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ElDesmarque te avisa si pasa algo importante

¿De qué quieres que te informemos?