Es Noticia
Quart, Marquesat i Beniparrell, per davant en El Corte Inglés de Galotxa

Quart, Marquesat i Beniparrell, per davant en El Corte Inglés de Galotxa

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Javi 'Moro', jugador del Quart de les Valls
Javi 'Moro', jugador del Quart de les Valls

El cap de setmana passat es va viure la segona jornada de la 44ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, que ens va deixar a aquestes formacions al front de la taula en la máxima categoría. Quart, Marquesat i Beniparrell, per davant en El Corte Inglés de Galotxa

En el cas de l’actual campió, el Kiwa Quart, va haver de jugar en casa davant el Mobles Guillen Faura, ja que estaven reformant el carrer de Faura, que acollirà les finals del torneig. El resultat de 70 a 50 demostra que la partida va estar renyida, i es que Javi “Moro”, Alex, Juan Carlos “Xato” i Bervis feren valer el fet de jugar en casa, pero Julian, Jesús, Llopis i Miguel Angel aconseguiren emportar-se un punt en el derby de les Valls. L’Ovocity Marquesat, a qui el seu nou jugador Salva Palau dona un plus de competitivitat, va derrotar clarament a l’Albuixech, on el seu rest Sergi no es troba en el seu millor estat de forma aquesta temporada, que va començar amb una lesió en la mà. Per part del Lanzadera Montserrat, va guanyar a domicili a l’Inmobiliaria Palanca Foios, i el 30 a 70 va permetre sumar els tres punts als de la Ribera. Tancant la jornada, l’enfrontament entre l’Electrofassar Massalfassar i l’Ajuntament de Beniparrell es va resoldre en l’últim joc, ja que el marcador final final va ser de 65 a 70, caiguent la victoria a favor dels de l’Horta Sud.

Classificació 1ª categoría:
1.- Kiwa Quart A - 5 punts
2.- Ovocity Marquesat A - 5 punts
3.- Ajuntament Beniparrell A - 5 punts
4.- Mobles Guillen Faura A - 4 punts
5.- Lanzadera Montserrat A - 4 punts
6.- Electrofassar Massalfassar A - 1 punts
7.- Inmob. Palanca Foios A - 0 punts
8.- CPV Albuixech A - 0 punts

Qui porta bona marxa en juvenils es el Lanzadera Montserrat, que ha sumat els sis punts en joc fins al moment, i ocupa el primer lloc en solitari. Ja en la divisió de plata es l’Ovocity Marquesat B qui marxa al capdavant de la taula, seguit a un punt per l’Autos Meliana B. Altre Meliana, en aquest cas el F, es qui ocupa el primer lloc de tercera, mentre que en quarta A l’Ovocity Marquesat C i el Caixa Popular Foios C empaten en la primera posició. Per últim, en quarta B, l’Elèctrica Vinalesa B i el Caixa Popular Foios D empaten al capdavant al grup 1, sent el Meliana E i el Godella els que ho fan al grup 2.

Bicorp acull el diumenge la Lliga Bankia de Raspall Femení

Després del descans per les festes falleres, torna la máxima competició del raspall femení, la Lliga Bankia d’Elit.

El pròxim diumenge, 24 de març, el trinquet de Bicorp serà el lloc on es jugue la tercera jornada del campionat. A les 16:30 hores s’enfrontarà el primer equip del club de Borbotó, que espera recuperar a Monica, baixa en la partida anterior, per a que jugue junt a Anabel i Amparo davant l’Alqueria d’Asnar. Les de Valencia encara deuen inaugurar el seu caseller de punts, després de caure com a locals amb el Cooperativa Progreso Bicorp A. La parella de jugadores alacantina, Erika i Myriam, ocupen el segon lloc, empatades a tres punts amb l’Ajuntament de Beniparrell. Precisament a continuació li aplegarà el torn al Beniparrell, que jugarà davant el Bicorp B, formació que també te encara pendent sumar els seus primers punts al torneig.

Classificació Lliga Bankia de Raspall Femení: 
1.-Coop. Progreso Bicorp A - 6 pts 
2.-Ajuntament Beniparrell - 3 pts 
3.-CPV Alqueria d´Asnar - 3 pts 
4.-CPV Bicorp B - 0 pts 
5.-CPV Borbotó - 0 pts

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando