Bicorp A i Beniparrell guanyen en la Lliga Bankia Femenina de raspall
Secciones

Bicorp A i Beniparrell guanyen en la Lliga Bankia Femenina de raspall

Un contenido de:
ElDesmarque

Lunes, 08 de abril de 2019. 10:19
Cinquena jornada
Cinquena jornada

La localitat de Beniparrell va disfrutar de la 5ª jornada de competició, amb dos noves partides de les millors jugadores de l’àmbit femení de la modalitat. Bicorp A i Beniparrell guanyen en la Lliga Bankia Femenina de raspall

En la primera partida de la vesprada, s’enfrontaren els dos equips de la Canal de Navarrés, Bicorp A format per Victoria i Mar contra Bicorp B, format per Natalia i Nerea. Les favorites i actuals campiones, Victoria i Mar, no els van donar pràcticament opcions a les seus rivals i sense relaxar-se van fer el que fan durant tot el campionat, guanyar amb gran solvència, a les seues companyes de club, Natalia i Nerea, que ho van intentar durant tot la partida però no van trobar la manera de fer mal als seus rivals, el resultat final va ser de 40 a 5 per a Bicorp A.

En la segona partida, s’enfrontaven en un duel important dos dels equips favorits, Borbotó amb Anabel, Mónica i Amparo, enfront de Beniparrell, amb Ana i Noelia. L’enfrontament es preveia molt igualat, ja que totes dos formacions arribaven a aquesta jornada amb igualtat a sis punts en la taula classificatòria en segona i tercera posició. Tot i la igualtat que reflectia la classificació, en la partida, Ana i Noelia van aprofitar l’ocasió aquesta vegada que jugaven a casa, per a desplegar un gran joc i domini que els va valdre per a no donar moltes opcions a les seus rivals, que només van poder sumar tres jocs en la trobada, el resultat final va ser de 40 a 15 per a la formació de Beniparrell, que els fa sumar tres punts per a col·locar-se segones a dos punts de les líders.

Resultats de la 5ª jornada de la Lliga Bankia raspall femení, carrer de Beniparrell:
- Borbotó - 15 – Beniparrell 40
- Bicorp A - 40 – Bicorp B 5

Classificació de la primera fase Lliga Bankia de raspall femení després de la 5ª jornada:
1r - Bicorp A (Victoria i Mar) - 11 pts
2n - Beniparrell (Ana i Noelia) - 9 pts
3r - Borbotó (Anabel, Mónica i Amparo) - 6 pts
4t - Alqueria d´Asnar (Erika i Myriam) - 4 pts
5é - Bicorp B (Natalia i Nerea) - 0 pts

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ElDesmarque te avisa si pasa algo importante

¿De qué quieres que te informemos?