Es Noticia
La pluja fou protagonista d'El Corte Inglés de Galotxa

La pluja fou protagonista d'El Corte Inglés de Galotxa

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Imatge de la unica partida que es va jugar al Campionat Autonòmic de Galotxa
Imatge de la unica partida que es va jugar al Campionat Autonòmic de Galotxa

La cinquena jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeo El Corte Inglés, estigué marcada per la pluja, que feu suspendre gran part de les partides.

En primera categoría només es va poder completar una partida, la corresponent a l’enfrontament entre Mobles Guillen Faura A i Electrofassar Massalfassar A. La mateixa, que es va disputar en el carrer de pilota de Faura, es va tancar de manera molt favorable per a l’equip local, ja que el marcador final va ser de 70 a 15. Amb eixos tres punts aconseguits la formació del Camp de Morvedre puja en la classificació a la segona plaça, tot i que la resta d’equips de la part alta de la taula (Montserrat, Beniparrell, Marquesat i Quart) tenen pendent encara per jugar la partida del cap de setmana passat.

En la resta de carrers descoberts varen ser on es suspengueren les següents partides en primera: Ajuntament de Beniparrell - Lanzadera Montserrat; Albuixech - Kiwa Quart; i Inmobiliaria Palanca Foios - Ovocity Marquesat. La FPV comunicarà als clubs en breu quan hauran de jugar-se aquestes partides, tot i probablement s’hauran de disputar en la setmana de descans del 20-21 d’abril.

Classificació Primera Categoria:
1.-Lanzadera Montserrat A - 10 punts
2.-Ajuntament Beniparrell A - 9 punts
3.-Mobles Guillen Faura A - 9 punts
4.-Ovocity Marquesat A - 8 punts
5.-Kiwa Quart A - 8 punts
6.-Electrofassar Massalfassar A - 3 punts
7.-Inmob. Palanca Foios A - 2 punts
8.-CPV Albuixech A - 2 punts

Respecte a la competició juvenil la pluja no va tindre tanta importancia, i les victories de Montserrat i Faura els situen empatats a 12 punts al capdavant de la taula. En el cas de Montserrat, després de guanyar a domicili al Beniparrell, mentre que Faura va guanyar en casa al Carraixet Tavernes Blanques. Per darrere queda l’Albuixech amb 9 punts, un més que l’Algimia-Quart. El Marquesat B manté la primera plaça en la segona categoría, després de sumar els tres punts davant el Foios B, a l’igual que feu l’Autos Meliana B, segon classificat un punt per darrere, després de vencer al Caixa Popular Godelleta B. Ja en tercera, el Meliana F es manté al front de la classificació en solitari, seguit pel Borbotó A.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando