Pilota Valenciana | Plutja Protagonista En Campionat El Corte Inglés
Secciones

La pluja fou protagonista d'El Corte Inglés de Galotxa

Un contenido de:
ElDesmarque

Lunes, 08 de abril de 2019. 17:33
Imatge de la unica partida que es va jugar al Campionat Autonòmic de Galotxa
Imatge de la unica partida que es va jugar al Campionat Autonòmic de Galotxa

La cinquena jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeo El Corte Inglés, estigué marcada per la pluja, que feu suspendre gran part de les partides.

En primera categoría només es va poder completar una partida, la corresponent a l’enfrontament entre Mobles Guillen Faura A i Electrofassar Massalfassar A. La mateixa, que es va disputar en el carrer de pilota de Faura, es va tancar de manera molt favorable per a l’equip local, ja que el marcador final va ser de 70 a 15. Amb eixos tres punts aconseguits la formació del Camp de Morvedre puja en la classificació a la segona plaça, tot i que la resta d’equips de la part alta de la taula (Montserrat, Beniparrell, Marquesat i Quart) tenen pendent encara per jugar la partida del cap de setmana passat.

En la resta de carrers descoberts varen ser on es suspengueren les següents partides en primera: Ajuntament de Beniparrell - Lanzadera Montserrat; Albuixech - Kiwa Quart; i Inmobiliaria Palanca Foios - Ovocity Marquesat. La FPV comunicarà als clubs en breu quan hauran de jugar-se aquestes partides, tot i probablement s’hauran de disputar en la setmana de descans del 20-21 d’abril.

Classificació Primera Categoria:
1.-Lanzadera Montserrat A - 10 punts
2.-Ajuntament Beniparrell A - 9 punts
3.-Mobles Guillen Faura A - 9 punts
4.-Ovocity Marquesat A - 8 punts
5.-Kiwa Quart A - 8 punts
6.-Electrofassar Massalfassar A - 3 punts
7.-Inmob. Palanca Foios A - 2 punts
8.-CPV Albuixech A - 2 punts

Respecte a la competició juvenil la pluja no va tindre tanta importancia, i les victories de Montserrat i Faura els situen empatats a 12 punts al capdavant de la taula. En el cas de Montserrat, després de guanyar a domicili al Beniparrell, mentre que Faura va guanyar en casa al Carraixet Tavernes Blanques. Per darrere queda l’Albuixech amb 9 punts, un més que l’Algimia-Quart. El Marquesat B manté la primera plaça en la segona categoría, després de sumar els tres punts davant el Foios B, a l’igual que feu l’Autos Meliana B, segon classificat un punt per darrere, després de vencer al Caixa Popular Godelleta B. Ja en tercera, el Meliana F es manté al front de la classificació en solitari, seguit pel Borbotó A.

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ElDesmarque te avisa si pasa algo importante

¿De qué quieres que te informemos?