Es Noticia
Beniparrell apunta alt en el Diputació de Raspall Autonòmic

Beniparrell apunta alt en el Diputació de Raspall Autonòmic

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Un club amb moltes opcions de guanyar, Beniparrell
Un club amb moltes opcions de guanyar, Beniparrell

En la present edició del Campionat Autonòmic de Raspall, trofeo Diputació de Valencia, el club de l’Horta Sud compta amb diferents equips punters en quasi totes les categories.

En la máxima categoría, corresponent a la Lliga Bankia, l’Ajuntament de Beniparrell A, format per les germanes Puertes, ocupa la segona plaça, després de guanyar en la última partida al Borbotó A, tercer classificat. Només el Cooperativa Progreso Bicorp D marxa per davant en la taula, a només dos punts de distància.

Pel que fa a la divisió de plata, es El Verger A qui encapçala el grup, un punt per davant del Beniparrell B, que està situat a cinc punts dels tercers de la taula, Lanzadera Montserrat B i Borbotó B. Els equips més forts en la competició de tercera son el Meliana B i el Beniparrell D, empatats al primer lloc, mentre que Quatretonda i Alqueria d’Asnar E es situen en la tercera plaça, cinc punts per darrere.

En quarta A els liders son el Beniparrell F i el Sella, els dos manant en solitari els seus corresponents grups. Només en quarta B no trobem un equip de Beniparrell en les primeres posicions, ja que en aquesta categoría dominen els seus grups les formacions d’Algimia d’Alfara, Algemesí A i El Verger B.

Xeraco i Bicorp guanyen en el Diputació de Raspall Autonòmic

Abans del descans per les pasqües el Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de Valencia, va viure la sisena jornada de competició.

En les dues partides jugades corresponents a la máxima categoría les victòries varen ser per a les formacions de Bicoroliva Bicorp A i Xeraco A. En el cas de Bicorp, el fet de guanyar, a domicili en el carrer de pilota de Gavarda davant el primer equip del club de la Ribera, li permet ocupar la segona posició de la taula amb 11 punts, un menys que la formació capdavantera de la categoría, La Vall A. L’equip de Gavarda, tot i millorar en el seu joc, es va quedar en 25 a la partida jugada davant la seua afició amb Bicorp. L’altre enfrontament de la jornada tenia al vigent subcampió, Xeraco, i al Juanjo Tradicions La Valldigna com a protagonistes. No hi va haver molta emoció en la mateixa, ja que els jugadors de Xeraco no deixaren sumar cap joc als seus rivals, quedant el marcador final en un clar 40 a 10. Queda pendent de jugar-se la partida suspesa per la pluja entre els dos equips cuers, Gavarda i La Valldigna.

bicorp_va_guanyar_en_el_carrer_de_pilota_de_gavarda.jpg
bicorp_va_guanyar_en_el_carrer_de_pilota_de_gavarda.jpg

Classificació 1ª categoría:
1.- CPV La Vall A - 12 punts
2.- Bicoroliva Bicorp A - 11 punts
3.- CPV Xeraco A - 10 punts
4.- CPV Gavarda A - 0 punts
5.- Juanjo Trad. La Valldigna - 0 punts

Pel que fa a la divisió de plata el primer classificat, Xabia, va caure 30 a 40 davant el Canals A, que ara puja a la part alta de la classificació. La derrota de l’equip alacantí al seu propi trinquet apreta la taula, ja que ara sumen 12 punts, un més que el segon classificat, el Xeraco B. Sumacarcer i Canals compten ara amb 10 punts al seu caseller, tot i que als de la Ribera tenen dues partides menys.

Gavarda C va aconseguir el liderat del seu grup de tercera al derrotar 40 a 15 a l’anterior primer classificat, Muro. Ara figuren empatats amb 11 punts, pero amb la diferencia de jocs a favor dels de la Ribera. L’altre grup de la divisió de bronze també està encapçalat per un equip d’aquest club, pero el Gavarda B ho fa en solitari. Ja en quarta A es l’Oliva B qui marxa al front de la classificació, amb 16 punts, per davant del Lanzadera Montserrat A i l’Alqueria d’Asnar A, amb 11. La Vall B i Rafelbunyol C son els que ocupen les primeres posicions dels seus grups en quarta B, mentre que en quarta C ho fan l’Alqueria d’Asnar C i l’Ajuntament de Beniparrell I.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando