Es Noticia
El Campionat Fundació agafa el relleu de les Lligues

El Campionat Fundació agafa el relleu de les Lligues

DMQ
Campionat Fundació
Campionat Fundació

El Campionat Fundació per la pilota serà la pròxima gran cita de la pilota professional. El torneig de nova creació ha assumit la filosofia dels tornejos mixtos Savipecho, Masymas i Fundació José Luis López, de congregar en una mateixa sessió a les principals figures del raspall i l’escala i corda així com a les dues aficions. Així les coses, tres trofeus s’ajunten per a crear un nou de molta més entitat.

En cada modalitat participaran quatre equips que disputaran una lliga composta per sis jornades, tres d’anada i altres tantes de tornada, el que suposa un total de 24 partides en esta ronda. En acabar esta fase els dos millors conjunts de cada disciplina accediran a les seues respectives finals.

El sistema de puntuació serà idèntic a l’emprat en les passades lligues, amb 2 punts per als vencedors mentre que l'equip derrotat tindrà l’oportunitat de sumar-ne un. En el cas de la modalitat de raspall si arriba al joc 25 i en la disciplina d’escala i corda si aplega a 40.

Una altra novetat és que les partides començaran amb els dos equips igualats a 0 i no a 5 i a 15, com era la norma fins ara. Esta és una mesura pensada en els nous espectadors, a qui resulta més fàcil comprendre que un encontre comence amb el marcador a zero.

Cada equip representarà a una de les entitats que abans donaven nom a un trofeu mixt, això és, Savipecho, Masymas i Fundació José Luis López. El quart equip de cada modalitat tindrà el nom de Baleària, que és una altra de les principals signatures col·laboradores de la Fundació per la pilota

La configuració dels equips és la següent:

MODALITAT D’ESCALA I CORDA

Savipecho: Genovés II, Félix i Monrabal II

Masymas: Puchol II, Pere i Jesús

Fundació José Luis López: De la Vega, Santi i Raúl

Baleària: Pere Roc II, Javi i Carlos

MODALITAT DE RASPALL

Savipecho: Ian, Brisca i Josep

Masymas: Marrahí, Sanchis i Canari

Fundació José Luis López: Sergio, Tonet IV i Lorja

Baleària: Moltó, Seve i Ricardet

La jornada inaugural tindrà lloc el 26 d’abril al trinquet del Genovés i les dues finals es disputaran el 26 de maig a Sueca. Entre estes dues dates la competició també visitarà els trinquets de la Llosa de Ranes, Oliva, Guadassuar, Pelayo, Castelló de la Plana, Castelló de Rugat, Dénia, Vilamarxant, Bellreguard, Pedreguer i Xeraco.

Campionat Fundació
Campionat Fundació

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando