Es Noticia
Oliva i El Genovés destaquen en la 2ª fase dels JECV Raspall

Oliva i El Genovés destaquen en la 2ª fase dels JECV Raspall

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
2ª fase dels JECV Raspall.
2ª fase dels JECV Raspall.

La segona fase acaba de començar i alguns equips han començat molt forts en la primera jornada de la ligueta, on es disputaran tres jornades. Els primers classificats de cada grup i categoria jugaran la final absoluta i els segons classificats jugaran la final per la tercera plaça del provincial.

En la categoria de benjamins, els equips de Moixent A, El Genovés, Oliva A i Oliva B han començat amb victòries molt engruixades, en el qual només l’equip d’Oliva B va rebre un joc en contra, els altres van guanyar als seus rivals amb partides sabateres.

En la categoria d’alevins, els equips d’Oliva A, El Genovés A, Piles i Bicorp A van fer els deures a la perfecció, aquests quatre equips van guanyar als seus rivals amb idèntics resultats, 25 a 0. Pel que respecta a la categoria infantil, apareix com més fort l’equip de Quatretonda que guanya al seu rival per 25 a 0, Oliva A i Bellreguard A també van guanyar als seus rivals d’una forma còmoda per un resultat de 25 a 5, Xeraco A va ser l’equip que més va patir per a aconseguir la seua victòria, ja que el seu rival va donar guerra al llarg de tota la partida arribant a fer 3 jocs, 25 a 15 va ser el resultat final. En la categoria de cadets, els equips del Genovés, Quatretonda A i Oliva A van guanyar per 25 a 5 als seus rivals, mentre que Oliva B va véncer per 25 a 10.

Finalment, en la categoria de juvenils, El Genovés va véncer a Bicorp amb un marcador de 25 a 10, mentre que Alcàntera-Càrcer A va haver de patir molt per a véncer a Alcàntera-Càrcer B, ja que el primer equip d´Alcàntera-Càrcer guanya per la mínima, 25 a 20. Encara no hi ha res decidit, ja que queden encara dos jornades per disputar-se en aquesta fase i pot passar de tot. Les següents jornades es disputaran després de passar les vacances de Setmana Santa i Sant Vicent.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando