Es Noticia
Novetats per als clubs d'escala i corda

Novetats per als clubs d'escala i corda

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Els clubs d'escala i corda es reuniran divendres en la Pobla de Vallbona
Els clubs d'escala i corda es reuniran divendres en la Pobla de Vallbona

Aquesta setmana serà molt important per als clubs de la modalitat més técnica de la pilota valenciana, l’escala i corda.

Primer que res cal recordar que el termini d’inscripció per a una nova edició del Trofeu d’Estiu d’Escala i Corda es tancarà demà dijous 25 d’abril. L’any passat participaren més de quaranta formacions, i enguany es preveu una participació molt pareguda, destacant per la seua quantitat d’equips els clubs de la Pobla de Vallbona, Riba-roja i Torrent. De moment han confirmat també que entraran en el torneig formacions d’Alberic, Foios, Manises, Massamagrell, Moixent, Moncada, Onda, Tamborí de Valencia i Xilxes.

Pero no només hi ha aquesta novetat per als clubs d’escala i corda, ja que la seua assemblea anual tindrà lloc el divendres 26 d’abril, a les 20:30 hores en el Poliesportiu Municipal de la Pobla de Vallbona. En la mateixa la FPV rendirà comptes de la gestió de la última temporada als clubs presents, i es plantejaran noves propostes de millora per a les pròximes competicions. Previamente, a les 19 hores, està prevista una reunió amb els clubs que juguen a galotxa en trinquet, on també s’exposaran diferents iniciatives per a millorar aquesta modalitat, i en la que s’escoltaran les diferents propostes o queixes que puguen haver sorgit entre els clubs.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando