Es Noticia
Continua l'Autonòmic de Frontó Parelles

Continua l'Autonòmic de Frontó Parelles

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
El Trofeu Diputació de València-Campionat Autonòmic de Frontó per parelles continua la seua marxa cap a l’equador
El Trofeu Diputació de València-Campionat Autonòmic de Frontó per parelles continua la seua marxa cap a l’equador

El Trofeu Diputació de València-Campionat Autonòmic de Frontó per parelles continua la seua marxa cap a l’equador de quasi totes les categories, la novetat radica ara en que la setmana pròxima entra en joc també la màxima categoria, que estarà composta per les formacions de Quart de Poblet, que formarà amb Adrián i Arcusa II, Ajuntament de Massalfassar, amb Javi “Moro” i Alejandro, Ajuntament de Cheste, amb Adrián de Museros i Àlex Alandes, i la de Museros, que formarà enguany amb tres jugadors, Enrique de Museros, Lemay, i Vicent Cervera.

Pel que fa a les categories que ja estan marxa unes setmanes competint en les diferents divisions, tindran esta setmana, una nova jornada de competició, llevat de la segona que descansarà. Precisament en esta categoria, Almenara és el líder del grup A amb 9 punts, empatat amb Almussafes B, però amb l’average a favor dels de La Plana, que de moment és l’equip a batre. Al grup B, el d’Alacant, a hores d’ara és l’equip de Universitat d’Alacant A qui mana amb 7 punts. L’Almussafes C és l’equip que domina pel moment la classificació del grup A de la tercera categoria amb 9 punts. Fa el propi la formació de Moixent A al grup B, mentre que domina clarament el grup C l’equip de Xilxes.

Les categories d’entre setmana en frontó

Parlant ja de les categories d’entre setmana, Ajuntament de Beniparrell és líder del Grup A, mentre que al B, és l’equip d’Alfara del Patriarca qui mana. La segona d’entre setmana que disputa estos dies la quarta jornada, també composta per dos grups, destaca al A l’equip de Borbotó A, mentre que al B encapçala la classificació l’equip de Borriol-Almassora. Alfara del Patriarca B mana en el grup A de tercera i Tamborí A fa el propi al grup B d’aquesta categoria molt disputada.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando