Es Noticia
Jesús de Baronia campió del sub-23 d'escala i corda

Jesús de Baronia campió del sub-23 d'escala i corda

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Finalistes sub-23 escala i corda, amb autoritats
Finalistes sub-23 escala i corda, amb autoritats

El trinquet Salvador Sagols de Vila-real va ser escenari de la gran final del XI Campionat Individual de tecnificació sub-23 -“Trofeu Fundació Trinidad Alfonso”. La final per la tercera plaça no es va jugar per una lesió el muscle de Rafa de Massalfassar, quedant tercer David d´Algimia, que millora la seua classificació de la temporada anterior, on va ser quart. En la gran final el jugador de Baronia, Jesús, completa una excel·lent actuació en la competició guanyant la gran final a Carlos de Massalfassar, per 60 a 55. Els dos jugadors van mostrar un gran nivell i van alçar als espectadors dels seus seients durant alguns moments. Jesús, va mostrar la seua pegada per a tractar de guanyar la seua primera final mentre que Carlos intentava dominar amb el seu joc més tècnic. La partida va ser “dauera” fins al 45 iguals, quan semblava que la victòria podria caure del costat de Jesús, que guanya la reballà i va començar al dau, però Carlos, en aquest moment va demostrar la seua experiència per a trencar un joc i posar-se per davant primer, 45 a 50 i després 45 a 55, guanyant el seu joc des del dau. Quan tot semblava en contra del jove de Baronia, a partir d’aquest moment va ser quan l’esquerrà el seu gran estat forma i mentalitat per a guanyar els últims tres jocs de la partida i proclamar-se campió del sub-23 de tecnificació amb 19 anys. Carlos novament es va haver de conformar amb el subcampionat del sub-23. El jove jugador de Massalfassar de 21 anys va tindre una “punxa” en el genoll, pero va completar una gran partida malgrat aquesta molèstia. Jesús podrà jugar la prèvia amb els millors professionals de la modalitat d’escala i corda, gràcies a aconseguir el títol sub-23. Cal destacar als primers jugadors del rànquing que s’han format o s’estan formant en el Cespiva-escoles de tecnificació baix la tutela dels seus tècnics.

Van lliurar els trofeus el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López i Carles Fontestad, alcalde de Massalfassar.

Rànkuing XI Campionat Individual de tecnificació sub-23 d’escala corda:
1r - Jesús CPV Faura
2n - Carlos G. CPV Foyos
3r - David L. CPV Algimia
4t - Rafa M. CPV Massalfassar
5é - Julián M. CPV Faura
6é - Álex A. CPV Marquesat
7é - Carles M. CPV Faura
8° - Pablo S. CPV Alfara del Patriarca
9é - Álex T. CPV Dénia
10é - Adrià M. CPV Alginet
11° - Carlos S. CPV Petrer
12é - Yago CPV Universitat Alacant

Jesús Saiz Herrera, campió de 2019 és el seté campió d’aquest títol on jugadors de la talla de Fageca CPV Meliana (2008-2009-2010), Puchol II CPV Vinalesa (2011), Monrabal CPV Vilamarxant (2012), Pablo CPV Borriol (2013), Marc CPV Montserrat (2014-2015-2016) i José Salvador CPV Quart de les Valls (2017 i 2018) també han guanyat en edicions anteriors.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando