Es Noticia
Les calendaris de les competicions més emblemàtiques de la pilota ja estan configurades

Les calendaris de les competicions més emblemàtiques de la pilota ja estan configurades

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Puchol, campió d'Escala i Corda
Puchol, campió d'Escala i Corda

Ja estan configurades les dues competicions més emblemàtiques de la pilota professional, el XXIV Campionat Individual Bankia - Trofeu President de la Generalitat en la modalitat d'escala i corda i el XXXII Campionat Individual Bankia – Trofeu President de la Generalitat de raspall.

Tots dos tornejos repetiran el format de competició establit en la temporada anterior, que va tindre una gran acollida entre els afeccionats i els mateixos participants i que va oferir un bon nombre de sorpreses.

Tots els pilotaris començaran en la ronda de huitens de final. D'esta forma, els 16 participants recorreran el mateix camí cap al títol i disputaran el mateix nombre de partides.

La classificació obtinguda en la temporada anterior continua sent la referència per a establir les diferents eliminatòries en els dos grups configurats (Grup Imparell i Grup Parell). Els 8 primers classificats de la passada campanya han sigut designats caps de sèrie i han sigut distribuïts en cadascuna de les eliminatòries dels huitens de final. Els emparellaments amb els 8 participants restants s'han configurat mitjançant sorteig.

El Campionat Individual Bankia d'escala i corda començarà el pròxim dia 28 i el torneig de raspall arrancarà el diumenge 31

El Grup Imparell de l'Individual Bankia d'escala i corda ho componen Puchol II, Bueno, De la Vega i Genovés II com a caps de sèrie, també Santi de Finestrat, així com els vencedors de les eliminatòries prèvies: Marc contra Monrabal II; Ferrer contra José Salvador; Salva contra Jesús de la Baronia.

En el Grup Parell els caps de sèrie són Pere Roc II, Pere, Francés i Nacho. Soro III també té el lloc assegurat en esta ronda inicial mentre que les eliminatòries prèvies seran les següents: Fageca contra Salva Palau; Pablo de Sella contra Guillermo; Giner contra Álvaro Gimeno.

En l'Individual Bankia de raspall i pel que respecta al Grup Imparell, Moltó, Seve, Moncho i Punxa han sigut designats caps de sèrie mentre que els seus rivals eixiran de les següents prèvies: Montaner contra Roberto; Miravalles contra Badenes; Iván contra Lorja; Mario contra Sanchis.

En el Grup Parell també hi ha quatre caps de sèrie, cas de Marrahí, Ian, Pablo i Guadi, així com sengles eliminatòries prèvies: Brisca contra Vicent; Canari contra Ximo; Vercher contra Josep; Sergio contra Tonet IV.

La competició en cada grup anirà transcorrent de manera paral·lela fins que queden dos pilotaris, un per cada grup, que s'enfrontaran en la gran final. El títol d'escala i corda es resoldrà el 23 de juny en el trinquet Pelayo mentre que la final de raspall es disputarà en el trinquet d'Oliva el 30 de juny.

Puchol, campió d'Escala i Corda
Puchol, campió d'Escala i Corda

Escala i Corda

Les prèvies en la modalitat d'escala i corda es disputaran divendres que ve en els trinquets de Vilamarxant (Ferrer contra José Salvador) i Sueca (Fageca contra Salva Palau), el dimarts 21 a Massamagrell (Salva contra Jesús de la Baronia), el dijous 23 a Pelayo (Giner contra Álvaro Gimeno), el dissabte 25 a Pedreguer (Pablo de Sella contra Guillermo) i el dilluns 27 a Borriana (Monrabal II contra Marc).

calendari_escala.jpg
calendari_escala.jpg

En la modalitat de raspall les prèvies es jugaran dimecres que ve a Castelló de Rugat (Mario contra Sanchis), el dissabte 25 a la Llosa de Ranes (Miravalles contra Badenes), el diumenge 26 a Bellreguard (Sergio contra Tonet IV), el dilluns 27 a Xeraco (Vercher contra Josep i a continuació Brisca contra Vicent), el dijous 30 a Bellreguard (Canari contra Ximo), el divendres 31 a Sueca (Iván contra Lorja) i el dissabte 1 de juny a la Llosa de Ranes (Montaner contra Roberto).

calendari_raspall.jpg
calendari_raspall.jpg

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando