Es Noticia
Moltó i Puchol II seran rebuts pel president de la Generalitat Valenciana

Moltó i Puchol II seran rebuts pel president de la Generalitat Valenciana

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Puchol en meitat d'una partida.
Puchol en meitat d'una partida.

Després de la consecució dels Campionats Individuals d’Escala i Corda i de Raspall, per part de Xavier Puchol Cataluña –Puchol II de Vinalesa-, i per Alfonso Moltó Puertas –Moltó de Barxeta- respectivament, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig rebrà als dos joves campions del trofeu que porta el seu nom demà dissabte a les 10 hores del matí en el Palau de la Generalitat Valenciana situat al Carrer dels Cavallers número 2.

Puchol II va guanyar per primera vegada en la seua trajectòria esportiva el torneig del mà a mà professional en la modalitat d’Escala i Corda el passat 30 d’octubre, amb motiu de la trenta una edició del torneig, mentre que Moltó es va proclamar campió per segona volta, en aquest cas de la trenta edició del Individual Professional de Raspall, la final del qual es va disputar el passat 13 de novembre. Els dos campions li lliuraran al president de la Generalitat una samarreta signada pels ambdós.
A més, els dos jugadors en aquest acte tant especial estaran acompanyats pel president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan Martínez.
D’altra banda els dos números uns de l’Escala i Corda i del Raspall també seran rebuts per la Diputada d’Esports, Joventut e Igualtat, Isabel Garcia Sánchez el pròxim dilluns dia 21 de Novembre a les 13:30 hores, en la seu de la Diputació Provincial de València situada en la Plaça de Manises número 4.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando