Es Noticia
A Massamagrell es juguen les finals femenines dels JECV d´One Wall individual

A Massamagrell es juguen les finals femenines dels JECV d´One Wall individual

DMQ
Foto autor
ElDesmarque

Este diumenge 20 de novembre, a partir de les 9:30 hores, es viurà una gran festa de la pilota femenina en el poliesportiu de la localitat de “l´Horta Nord”.

Les primeres finals femenines dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana es jugaran demà diumenge amb la fase final de One Wall individual, on participaran més de 100 esportistes de 23 escoles (Alfara d’Algímia, Alfàs del Pi, Algímia d’Alfara, Beniarbeig-El Verger, Bicorb, Borbotó, Castelló de la Plana, Eliana, Faura, Massalfassar, Meliana, Moixent, Nàquera, Oliva-CEIP Santa Anna, Petrer, Sella, Tavernes Blanques, València-CEIP Fernando Rodríguez Fornos, València-IES Patraix, València-CEIP Santa Teresa, València-CEIP Tomás de Montañana, Vall de Laguar i Rafelbunyol).
La jornada tancara una gran setmana de la pilota femenina, que aquesta setmana ha viscut les finals del Sub-18 i Sub-23 de raspall individual, partides dels Autonòmics de raspall i de galotxa. En les cinc categories de la competició: benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil es podrà gaudir de les millors jugadores d’aquestes categories que porten setmanes entrenant per a arribar a aquesta cita en les millors condicions. Les finals començaran a partir de les 10:30 hores i s’aniran jugant de forma progressiva. Paco el Genovés, estarà en aquestes finals per a lliurar les medalles a les millors jugadores.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando