Es Noticia
Borbotó sorpren a Rafelbunyol en el Diputació de Raspall femení

Borbotó sorpren a Rafelbunyol en el Diputació de Raspall femení

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
L'equip de Beniarbeig-Verger.
L'equip de Beniarbeig-Verger.

La jornada 13 del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles en la primera categoría femenina va deixar les places de semifinals quasi definides. En la partida de la jornada s’enfrontaven l’actual subcampió, Borbotó, amb el principal favorit d’aquesta temporada, Rafelbunyol. El carrer de pilota de la pedania de Valencia fou l’escenari on la parella local, formada per Anabel i Amparo, aconseguien els tres punts davant Mar de Bicorp i Victoria de Valencia, integrants del Rafelbunyol, en la primera partida que perdien en la lliga les del club de l’Horta Nord.

 
El 25 per 15 del marcador final donaven els tres punts a Borbotó, que asegura d’aquesta manera la tercera posició en la classificació. Rafelbunyol, per la seua part, ja te garantida la primera plaça de la taula, gràcies a l’aventatge de punts i diferència de jocs amb les seues perseguidores.
La partida entre Beniparrell i l’Alqueria, guanyada per les primeres, actuals defensores del títol, dona la segona plaça a la parella de l’Horta Sud. Beniarbeig, que marxen de moment quartes, guanyaren en la seua partida a Moixent, i queden lluitant per la última plaça per a entre en la fase final amb Tavernes Blanques, que també va aconseguir els tres punts en el seu enfrontament amb Montserrat.

Classificació Primera Femenina

 1.-CPV Rafelbunyol A - 35 punts 2.-Ajuntament Beniparrell A - 32 punts 3.-CPV Borbotó A - 27 punts 4.-EPV Beniarbeig-Verger - 21 punts 5.-Carraixet Tavernes Blanques A - 19 punts 6.-CPV Guerrer de Moixent A - 10 punts 7.-CPV Alqueria d’Asnar C - 8 punts 8.-Lanzadera Montserrat - 4 punts

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando