Es Noticia
Primeres partides en l'Autonòmic d'Escala i Corda

Primeres partides en l'Autonòmic d'Escala i Corda

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Alfara és líder.
Alfara és líder.

Aquesta setmana pasada ja es disputaren partides en totes i cadascuna de les cinc categories amb les quals compta el torneig. En el cas de primera Alfara de la Baronia va guanyar els tres punts en joc en el seu desplaçament al trinquet de Moncada, on els joves jugadors del Camp de Morvedre deixaren el marcador en un apurat 45 a 60. Amb aquesta victòria aconseguixen la primera posició de la taula. L’altra partida de la jornada, que tenia a Faura i Algimia d’Alfara com a protagonistas, també va estar molt renyida, de fet, es varen repartir els punts, dos per al vencedor, Faura, i altre per als d’Algimia.

En la divisió de plata Alginet i Torrent empaten al capdavant del primer grup, mentre que Meliana i Massalfassar es situen en primera posició dels seus corresponents grups. En tercera son Riba-roja E i Torrent D els que manen als seus grups després de la primera jornada de partides. En canvi, en quarta A ja s’han jugat dues jornades, i els primers son Faura C, Alberic i Riba-roja H. Per últim, Onda B i Moncada D son els que manen en quarta B.
 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando