Es Noticia
Presentades Las Primeres Finals Del Diputació Autonòmic De Raspall

Presentades Las Primeres Finals Del Diputació Autonòmic De Raspall

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Els protagonistes de les finals ahir en Beniparrell
Els protagonistes de les finals ahir en Beniparrell

La Casa de Cultura de Beniparrell va ser l'escenari de la presentació de les XXXVI finals del Campionat Autonòmic de Raspall “Trofeu Diputació de València”, que celebra un total de 6 finals durant el cap de setmana.

Fins allí es van acostar tots els equips finalistes que protagonitzaran la fi de festa del campionat més important de la modalitat de raspall. El regidor d'esports de Beniparrell, José Manuel Puchalt, després de donar la benvinguda als finalistes, va agrair a la Federació que s'haguera pensat en el seu municipi per a celebrar aquestes finals, una xicoteta localitat de l'Horta de tan sols 1900 habitants i amb una clara tradició per la pilota valenciana.

Per part seua, el representant del club local, Carlos Costa, també va voler agrair aquesta oportunitat a la Federació. “Tenim molta sort de comptar amb un grup de jugadores pioneres de raspall. Elles són les que han fet que també juguen els xics i aquest cap de setmana podrem disputar dues finals, malgrat ser una població on la galotxa està molt arrelada”.

El vicepresident de la FPV, Armando Mercé va destacar la importància d'aquest trofeu per a la consolidació dels futurs valors del raspall, i va destacar el creixement que ha patit el trofeu, sobretot “des de la irrupció dels equips femenins” en el món de la pilota valenciana.

Per part seua, l'alcalde de Beniparell, Salvador Masaroca, va indicar que per al seu poble, “acollir un esdeveniment d'aquestes característiques era una cosa a la qual no es podiem negar. Afrontem la celebració d'aquestes finals amb gran il·lusió, per a nosaltres es tracta d'un repte i poder tindre tot un cap de setmana de finals de raspall és un gran orgull per al nostre municipi”. Així mateix, va destacar “la labor seriosa que s'està duent a terme des del club de pilota de Beniparrell per a impulsar aquesta modalitat”.

Beniparrell tindrà un intens cap de setmana dedicat a aquestes finals de raspall en carrer. El dissabte es jugaren al matí les finals de quarta B masculina, entre Bicorp C i La Vall B, i de quarta A femenina, entre Bicorp F i Sella. A la vesprada tindrà lloc la final masculina absoluta entre Xeraco A i La Vall A, seguida de la final de la Lliga Bankia de Raspall Femení, entre Bicorp i Beniparrell. Ja el diumenge per la vesprada es disputaran les finals de quarta C, entre l'Alqueria d'Asnar C i Beniparrell, i de tercera, que tancarà aquest primer cap de setmana de finals, amb Gavarda B i Genoves de protagonistes.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando