Es Noticia
Molta emoció en els circuits Fundació Trinidad Alfonso de Raspall

Molta emoció en els circuits Fundació Trinidad Alfonso de Raspall

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Jugadors de raspall de tecnificació i Cespiva
Jugadors de raspall de tecnificació i Cespiva

En el Circuit de raspall Sub-18 Fundació Trinidad Alfonso, esta aquesta tot per decidir ja que només s'ha jugat una partida de cada grup.

En el grup I, l'equip que encapçala la classificació amb tres punts és el format per Raúl de Quatretonda, Guillem d'Oliva i Aarón d'Oliva, que van aconseguir els seus tres punts en la primera jornada enfront de l'equip de Rubén d´Alcàntera-Càrcer, Víctor de Rafelbunyol i Gregori de Bicorp per 25 a 10. La formació d'Andreu de Alcàntera-Càrcer, Sergi del Genovés i Joan de Muro, encara no ha debutat en aquest campionat.

En el grup II, el líder és l'equip format per Jordi d'Oliva, Hugo de Bicorp i Josep de la Llosa de Ranes, amb dos punts que van aconseguir desprès de guanyar per la mínima a la formació de Jesús d'Oliva, Joan de Rafelbunyol i Carcasona d´Alcàntera-Càrcer que van sumar un punt per aconseguir 20 punts en la partida.

Queda per debutar l'equip de Josep d'Ondara, Monparler d´Alcàntera-Càrcer i Luciano de la Llosa de Ranes. Pel que respecta al circuit de raspall Sub-23 Trofeo Fundaciónn Trinidad Alfonso, només queda per decidir que equips s'acabaran classificant per a semifinals en el grup II. En el grup I ja estan decidits que equips jugaran les semifinals d'aquest circuit, en el qual l'equip de David de Xeraco, Javi López de Bellreguard i Blai de Bellreguard, ha acabat en primera posició amb sis punts i s'enfrontara en semifinals contra el segon classificat del grup II. L'altre equip que ha aconseguit la seua plaça per a semifinals, és el format per Juan Carlos d´Alcàntera-Càrcer, Marc d´Alcàntera-Càrcer i Rafa de Gavarda, ja que s'han classificat com a segons en el grup I i s'enfrontara contra el primer equip classificat del grup II. En el segon grup les coses encara no estan decidides, només la formació de Joan del Genovés, Murcianet d´Alcàntera-Càrcer i Fran de Moixent, tenen assegurada una plaça en semifinals, encara que queda per concretar si es classificaran com a segons o com tercers, ja que són líders del grup amb tres punts mancant disputar una partida. El segon classificat d'aquest grup és l'equip de José Ramón del Genovés, Jorge del Genovés i Terrades de Bellreguard amb dos punts i ja ha jugat les seues dos partides, per la qual cosa tenen opcions de classificar-se per a semifinals però no depenen de si mateixos. Finalment, tanca aquest grup l'equip d'Andreu de Castelló, Sergio de Bicorp i Rosen del Genovés, que amb un punt en la classificació es jugaran les seues possibilitats d'estar en semifinals en l'última partida contra el líder del grup en el trinquet de Bellreguard. Està previst que aquest cap de setmana es juguen les últimes partides de la primera fase, ja que la setmana que ve ja són les semifinals de cada circuit.

Setmana Clau Per A Determinar Les Semis D’El Corte Inglés De Galotxa

La 44ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, afronta la última jornada de la lliga regular en la màxima categoria.

Amb ja totes les partides jugades la classificació ens deixa a l’Ajuntament de Beniparrell en primera posició, amb 29 punts, i s’enfrontarà el cap de setmana amb l’Albuixech. Mentre que els de l’Horta Sud ja tenen clara la seua participació en la fase final, els de l’Horta Nord lluiten per evitar la plaça restant de descens, que serà per a ells o per a l’Inmobiliaria Palanca Foios, que suma un punt menys al seu caseller que l’Albuixech. En la segona plaça de la taula figuren empatats a 27 punts el Mobles Guillen Faura i el Lanzadera Montserrat, tot i que el tanteig entre ells otorga el segon lloc als del Camp de Morvedre, carrer dels quals acollirà les finals de la competició a mitjans de juliol. La partida de la setmana per als de Faura els portarà al carrer de pilota de Foios, en un enfrontament molt important per als dos equips. Kiwa Quart, vigent campió, tancarà la seua participació d’enguany en la cinquena posició, i rebrà al Montserrat en el carrer Valencia de Quart. Per últim, en altra partida sense res en joc, l’Ovocity Marquesat, ja quart classificat, rebrà en el carrer d’Alfarp al descendit Electrofassar Massalfassar.

En la competició juvenil només tenim ja en semifinals al Faura, primer de grup, les tres places restants de semifinals se les jugaran, per ordre de classificació, el Carraixet Tavernes Blanques, el Montserrat, el Quart-Algimia i l’Albuixech. Pel que fa a la divisió de plata son Marquesat B, Meliana B, Meliana C i Meliana A els que jugaran per aplegar a la final. Meliana F, Borbotó A, Massalfassar B i Vinalesa A jugaran les semifinals de tercera.

Jugadora de la ciutat de València
Jugadora de la ciutat de València

Borbotó seu de les finals dels JECV de Raspall Individual Benjamí Femení

Les finals dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de Raspall Individual Benjamí Femení es juguen el divendres 14 de juny al carrer de pilota de Borbotó

Demà divendres a la vesprada, a partir de les 17 hores tenen una cita molt important les huit millors jugadores de les prop de cinquanta jugadores que van començar aquesta competició de raspall individual a la categoria benjamí femení. En aquesta fase final les participants es repartiran en dos grups de quatre jugadores cadascun, en el qual les primeres classificades de cada grup jugaren la final absoluta i les segones classificades jugaren la final pel tercer lloc. En cada grup d'aquesta jornada final, les jugadores jugaran totes contra totes dins del mateix grup. El grup I estarà compost per Aroa de Moixent, Carmen del Genovés, Amaia del Genovés i Sandra del CEIP Rodríguez Fornos de València, i en el grup II competiran Lola de Llíria, Laia d'Oliva, Laura del Genovés i Martina del CEIP Rodríguez Fornos de València. Cal destacar a l'escola del Genovés on s'està fent una gran treball amb la base i en els últims mesos ha incorporat nous jugadors i jugadores a la seua escola municipal de la mà de Josep Llopis, “Ricardet”.

Entre les jugadores presents en la fase final enguany, cal destacar a Aroa de Moixent, que l'any passat ja quede subcampiona d'aquesta competició, en aquesta mateixa categoria. Cada any són més les xiquetes i dones que juguen a pilota valenciana, i també any a any puja el nivell de joc de la pilota femenina, això és degut al gran treball que estan fent els tècnics i professionals del programa “Pilota a l’*Escola” de la Federació de Pilota Valenciana i els monitors de les escoles de pilota de tota la Comunitat Valenciana.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando