Es Noticia
El Diputació Autonòmic De Raspall, Per A Xeraco O La Vall

El Diputació Autonòmic De Raspall, Per A Xeraco O La Vall

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Tots els protagonistes de les finals de raspall en la Casa de la Cultura de Beniparrell
Tots els protagonistes de les finals de raspall en la Casa de la Cultura de Beniparrell

Els equips que lluitaran per la copa de campions absoluts en l’Autonòmic de Raspall visqueren la presentació oficial de les finals en la Casa de Cultura de Beniparrell

El carrer de pilota "El Surdo" de Beniparrell tindrà un intens cap de setmana dedicat a aquestes finals de raspall en carrer. El dissabte es jugaren pel matí les dues primeres finals de la competició, corresponent la primera d'elles a la final de quarta B masculina, entre Bicorp C i La Vall B, mentre que la segon serà la final de quarta A femenina, entre Bicorp F i Sella. Cal destacar que el club de Bicorp tindrà a tres equips finalistes en aquesta competició. A les 17:30 hores tindrà lloc la final masculina absoluta entre Xeraco A i La Vall A, on els de la Safor disputaran la seua sisena final consecutiva, i en la que els joves de la Ribera afrontaran la seua primera final d’aquest nivell. Es dona el cas de que tant en Xeraco com en La Vall tenen jugadors de qualitat de sobra, en el cas de Xeraco hauran d'escollir qui comença la partida entre Vicent, Dorin, Ibiza i Guille, mentre que en el cas de La Vall tenen disponibles per a jugar a Ivan, Marc, Murcianet i Rafa. El pròxim diumenge, 16 de juny, pel matí es televisarà aquesta final a partir de les 12:30 hores, ja que la mateixa serà grabada el dissabte per les càmeres d'Àpunt Media.

A continuació, al voltant de les 19 hores, aplegarà el torn a la final de la Lliga Bankia de Raspall Femení, entre Bicorp i Beniparrell. Les de Bicorp, Victoria, Mar i Aida, voldran revalidar el títol aconseguit l’any passat, davant la parella de Beniparrell, Ana i Noelia, altres de les finalistes habituals en les competicions femenines. Àpunt Media també grabarà aquest enfrontament, que televisarà el diumenge 23 de juny pel matí. Ja el diumenge per la vesprada es disputaran les finals de quarta C, entre l'Alqueria d'Asnar C i Beniparrell, i de tercera, que tancarà aquest primer cap de setmana de finals, amb Gavarda B i Genoves de protagonistes.

Programa de finals:

Dissabte 15 de juny

10:00 h. Quarta B Masculina

Bimiel Bicorp C / CPV La Vall B

11:15 h. Quarta A Femenina

Ecomuseo Bicorp F / CPV Sella

17:30 h. Primera Masculina

CPV Xeraco A / CPV La Vall A

19:00 h. Lliga Bankia Femenina

Coop. Progreso Bicorp A / Ajuntament Beniparrell A

Diumenge 16 de juny

16:00 h. Quarta C Masculina

Ajuntament Beniparrell I / CPV Alqueria d'Asnar C

19:00 h. Tercera Masculina

CPV Genoves /  CPV Gavarda B

Els Jocs Esportius d'Escala i Corda individual arriben a la fase més interessant

Aquest cap de setmana es jugara la tercera jornada dels XXXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d'Escala i Corda Individual

Les categories infantil i juvenil juguen aquest cap de setmana la primera fase dels JECV d'escala i Corda individual. Entre les dos categories sumen al voltant de 100 jugadors de pilota, pertanyents a 26 escoles de pilota diferents com són, Albalat dels Sorells, Alfara del Patriarca, Algímia d'Alfara, Bellreguard, Beniarbeig-El Verger, Benidorm, Borbotó, Benissa, El Genovés, Faura, Llíria, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Moixent, Murla, Ondara, Orba, Pedreguer, Petrer, Pobla de Vallbona, Riba-roja, Sella-Relleu, IES Maritim, Vila-real i Vinalesa. Els jugadors de la categoria infantil jugaran en les poblacions de Llíria, Riba-roja, Alfara del Patriarca, Ondara i Massamagrell, mentre que els jugadors de la categoria juvenil jugaren a Llíria, Algímia d'Alfara i Pedreguer.

Les categories benjamí i cadet disputaran aquest cap de setmana la segona fase dels JECV d'Escala i Corda Individual. Entre les dos categories seran 18 jugadors de pilota els que participaren en l'aquesta fase, pertanyents a les escoles de Vila-real, Onda, Riba-roja, Massamagrell, Moixent, Sella-Relleu, Oliva, la Pobla de Vallbona, Montserrat, Beniarbeig-El Verger i El Campello. Aquests jugadors jugaran en les localitats d'Ondara, Benidorm, Onda i Massamagrell. En aquesta fase es classificaren per a la fase final quatre jugadors en cada categoria. La setmana vinent es jugara la segona fase d'aquesta competició de les categories d'infantils i juvenils, i els grups que queden pendents de les diferents províncies, sent les finals de cada categoria a finals de Juny.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando