Secciones

Tot preparat per a l'individual De Raspall Adaptat

Un contenido de:
ElDesmarque

Miércoles, 19 de Junio de 2019. 13:43
Jugadors individuals cadira de rodes
Jugadors individuals cadira de rodes

L'individual De Raspall Adaptat Es Jugarà Als Trinquets Del Politècnic I Bellreguard Estos Dos Trinquets Albergaran Les Partides De La Primera Ronda Que Es Jugaran El 19 A València I El 20 A La Safor, Mentre La Final Serà El 25 Al Politècnic.

Este matí s'ha realitzat a la seu de FESA el sorteig dels encreuaments del present individual de raspall adaptat. Demà dimecres 19 a partir de les 10 del matí arrancarà la primera jornada amb tres partides amb tres dels jugadors de la modalitat de cadira de rodes: Pasqual de Xirivella, Toni de València i Carlos d'Alaquàs.

L'endemà dia 20 serà el torn de Julio d'Oliva, Salva de l'Alqueria i Paco de València al trinquet de Bellreguard amb tres partides més que començaran a les 10 del matí també.

La final es celebrarà entre els campions de cada seu el pròxim dimarts 25 de juny al trinquet de la UPV.

Trinquet de la UPV, 19 de juny:

10:00 Carlos vs Pasqual

11:30 Toni vs Carlos

13:00 Pasqual vs Toni

Trinquet de Bellreguard, 20 de juny:

10:00 Paco vs Salva

11:30 Paco vs Julio

13:00 Julio vs Salva

Carlos de Marquesat, Guillem de Meliana i Luis d´Algimia líders del circuit Sub-18 Fundació Trinidad Alfonso d'Escala i Corda

En el circuit Sub-18 d'Escala i Corda Fundació Trinidad Alfonso ja s'han disputat tres de les cinc jornades que componen la primera fase d'aquest campionat.

Ja s'ha disputat més de la meitat de les jornades de la fase regular del circuit Sub-18, del qual ja es poden fer algunes anàlisis. Cal ressaltar que cap equip ha aconseguit tots els punts que han disputat, per la qual cosa és una mostra de la igualtat que hi ha en aquest campionat i que de moment no hi ha un equip que siga favorit per damunt de la resta.

Jugadors Circuit sub.18 e i c Fundación Trinidad Alfonso 2019
Jugadors Circuit sub.18 e i c Fundación Trinidad Alfonso 2019

La classificació la lideren l'equip de Carlos de Marquesat, Guillem de Meliana i Luis de Algimia, amb set punts aconseguits en dues victòries on van sumar els tres punts i en una derrota en la qual per la mínima que els va fer sumar un punt més. Els segons classificats són la parella d'Andrés de Riba-roja i Guillem d'Alginet, ja que tenen en el seu marcador sis punts aconseguits amb dues victòries, una de tres punts i una altra de dos punts, i una derrota en la qual es van quedar en 50 punts que els va fer sumar un altre punt en taula classificatòria. Aquests dos equips són els únics que han jugat tres partides i no han descansat fins al moment.

En tercera posició està l'únic equip que de moment només coneix el sabor de la victòria, és la parella formada per Vicent de Vinalesa i Efrén del Puig, que han aconseguit quatre punts en dues partides, on en cada partida els rivals els han llevat un punt per arribar a 50 i 55 punts. L'equip que està en la quarta posició de la taula classificatòria és l'equip de Jesús de Faura, Toni de Sella i Joan de Sella, que només han aconseguit aconseguir un punt en la derrota per la mínima contra els tercers classificats. Tanca la classificació el trio format per Saúl del Puig, Edu de Llíria i Dani de Borbotó, que fins al moment no han aconseguit sumar cap punt en el seu caseller, però mancant dues jornades encara tenen moltes opcions de poder-se classificar per a les semifinals.

La quarta jornada es disputa aquesta vesprada en el trinquet d'Alcàsser, en el qual a les 17.30 hores jugara l'equip invicte de Vicent de Vinalesa i Efren del Puig enfront dels líders de la competició Carlos de Marquesat, Guillem de Meliana i Luis de Algimia. La segona partida està programada per a les 18.30 hores entre la formació de Jesús de Faura, Toni de Sella i Joan de Sella i l'equip de Saúl del Puig, Edu de Llíria i Dani de Borbotó, tots dos equips no coneixen àdhuc la victòria i assegurança que ho donen tot per aconseguir-la.

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ElDesmarque te avisa si pasa algo importante

¿De qué quieres que te informemos?