Es Noticia
Arriben les Finals En Trinquet Del 8é Individual De Galotxa

Arriben les Finals En Trinquet Del 8é Individual De Galotxa

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Galotxa
Galotxa

Alfara Del Patriarca Acollirà Dissabte Les Finals En Trinquet Del 8é Individual De Galotxa. Un any més el Campionat Autonòmic Individual de Galotxa, en el qual col·labora El Corte Inglés, afrontarà les seues finals en les categories de trinquet.

El dissabte pel matí, el trinquet d'Alfara del Patriarca acollirà les finals de l'edició d'enguany. Aquestes partides oferiran tota una matinal de galotxa als seguidors de la modalitat, que aquesta setmana no disputa cap competició de clubs. Quatre seran les finals que es disputen, corresponents a la categoria A i B, així com de Veterans i Juvenils.
En el cas de la final A, els seus protagonistes seran el jugador local Pepet d'Alfara, que va deixar en semifinals a Isaac d'Alcàsser, i Manolo de Torrent, que en la seua eliminatòria va eliminar al seu company de club, Oscar. Aquesta partida serà la que tanque la jornada, iniciant-se al voltant de les 12:30 hores, com a colofó a una interessant competició, arrelada ja dins el programa federatiu anual de campionats oficials. Previament s'haurà disputat l'enfrontament entre Jaume de Manises i Pablo de Campanar, la final de la categoria B.
Per les primeres finals del torneig d'enguany seran les corresponents a la categoria de Veterans, que tindrà lloc a les 9:30 hores entre Pedro d'Onda i Campos de Riba-roja, i a la categoria de Juvenils, on Jesus del club de Faura i Diego d'Onda es jugaran el campionat de promoció.
Programa de finals, dissabte 22 de juny, trinquet d'Alfara del Patriarca:
09:30 h. Juvenils: Diego Onda - Jesus Faura
10:30 h. Veterans: Pedro Onda - Campos Riba-roja
11:30 h. Final B: Jaume Manises - Pablo Campanar
12:30 h. Final A: Pepet Alfara - Manolo Torrent
Alguns dels millors jugadors de raspall estaran a les finals
Alguns dels millors jugadors de raspall estaran a les finals

A Bellreguard Es Decideix L'últim Finalista Dels Circuits Fundación Trinidad Alfonso De Raspall

En els circuits Fundación Trinidad Alfonso Sub-18 i Sub-23 de Raspall només queda per saber-se l'últim finalista del Sub-23.

Dimecres passat es van disputar les semifinals del circuit Sub-18 en el trinquet de la Llosa de Ranes. En la primera partida, l'equip de Josep d'Ondara, Monparler de Alcàntera-Càrcer i Luciano de la Llosa de Ranes van véncer 25 per 15 a Andreu de Alcàntera-Càrcer, Sergi del Genovés i Joan de Muro. En la segona semifinal, la formació de Raúl de Quatretonda, Guillem d'Oliva i Aaron d'Oliva van guanyar 25 per 20 a Jordi d'Oliva, Hugo de Bicorb i Josep de la Llosa de Ranes. Els dos equips que han guanyat en les semifinals es veuran les cares el 27 de juny en Massalfassar a les 18 hores de la vesprada, que s'enfrontaran per alçar el preuat títol Fundación Trinidad Alfonso.

En el circuit Sub-23, el dimarts 18 de juny es va jugar la primera semifinal d'aquesta competició en el trinquet de Piles, en la qual el trio format per David de Xeraco Javi de Bellreguard i Blai de Bellreguard van véncer amb un contundent 25 per 5 a l'equip de Jose Ramón del Genovés, Jorge del Genovés i Terrades de Bellreguard. El segon finalista eixirà del guanyador de la partida entre la formació de Joan del Genovés, Murcianet de Alcàntera-Càrcer i Fran de Moixent contra Ramon de Sumacarcer, Nicolás de Bicorb i Javi d'Oliva que es disputara aquesta mateixa vesprada en el trinquet de Bellreguard a partir de les 17 hores. De moment l'equip de David, Javi i Blai està a l'espera de conéixer quin serà l'equip que els faça front en la gran final de Massalfassar.

Programació de les finals dels circuits Fundación Trinidad Alfonso de Raspall, trinquet de Massalfassar 27 de juny:

18 hores - Final del circuit Sub-18 de Raspall Fundación Trinidad Alfonso.

Josep d'Ondara, Monparler de Alcàntera-Càrcer i Luciano de la Llosa de Ranes contra Raúl de Quatretonda, Guillem d'Oliva i Aaron d'Oliva.

19 hores - Final del circuit Sub-23 de Raspall Fundación Trinidad Alfonso.

David de Xeraco Javi de Bellreguard i Blai de Bellreguard contra el guanyador de la semifinal de Bellreguard.ç

El Mixt ja ha començat les seues partides
El Mixt ja ha començat les seues partides

La Segona Edició Del Trofeu Mixt De Raspall Ja Està En Marxa

20/6/2019Quasi quaranta parelles son les participants en la segona edició d'aquesta innovadora competició, on els equips estan formats obligatoriament per una dona i un home.

Gràcies al suport de la Diputació de Valencia, al llarg de juny i juliol es disputaran un centenar de partides en aquest torneig, el més integrador que hi ha, al estar formades totes les parelles per un integrant de cada sexe. Donada la gran quantitat de participants s'han establert fins a nou grups de competició, repartits per proximitat geogràfica. Jugant-se en l'Horta Nord, on per exemple Rafelbunyol es el club més al nord participant, i on Meliana ha presentat un total d'onze formacions, el record del trofeu. La Ribera, on tenim equips tant en la Baixa, Sueca, com en l'Alta, Alfarp o Algemesí. També hi ha participants de la Safor, com Oliva; de la Vall d'Albaida, amb el nou equip d'Aielo de Malferit; de la Canal de Navarrés, ja que juga una parella de Bicorp; i del Comtat, com Muro o Planes. Cal destacar també els quatre equips de la Foia de Bunyol, inscrits pel club de Godelleta.
Previst per a l'últim cap de setmana de juliol es cel·lebrarà una festa de cloenda, on podrà acudir tot el que estiga interessat en practicar el raspall. En la mateixa es jugaran partides, es repartiran detalls als participans en el torneig, els quals tindran entrada lliure per a la piscina, i depenent de la assistència, s'organitzarà un dinar de germanor.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando