Secciones

Soro III aconsegueix el seu sisé títol individual

Un contenido de:
ElDesmarque

Domingo, 23 de Junio de 2019. 19:46
Soro III
Soro III

Nou finals disputades en els últims deu anys i sis títols aconseguits, igualant al Genovés i Sarasol. Són només xifres, però darrere tenen un gran nombre d’hores invertides en preparació, de sacrifici i patiment. I a més, també tenen nom, el de Soro III. Este dissabte el pilotari de Massamagrell s’ha convertit en el nou número u de la modalitat d’escala i corda després de véncer a Genovés II (60-55), en la final del Campionat Individual Bankia.

L’expectació entorn del xoc ha sigut tanta des que els dos pilotaris van accedir a la gran final, que en poques hores es van esgotar les entrades. El trinquet Pelayo va lluir com en les millors cites de l’any, amb un ambient especial, emocionant i amb moltes ganes de pilota valenciana.

En els prolegòmens de la partida, l’únic mitger que ha aconseguit ser campió individual de l’alt, Grau, va estar homenatjat. De fet, l’exjugador va ser l’encarregat de portar el trofeu del gran campió i va rebre, de mans dels grans protagonistes de la jornada esportiva, una samarreta de la competició gravada amb el seu nom.

Poc després, únicament van quedar sobre les lloses del trinquet Soro III, amb Pablo Salvador com a feridor, i Genovés II, qui va comptar amb l’ajuda de Carlos en la ferida. Silenci i acció. Els quinzes dels dos escaleters van ser aplaudits amb força pels aficionats i seguidors que este dissabte van anar a animar als seus.

En no poques ocasions es va escoltar ‘hui guanya la pilota’ i després de veure l’ambient previ, durant i després de la partida, esta afirmació ha estat encertada al màxim. Genovés II, que va començar al rest, va estar capaç de posar el marcador 40-30 a favor seu. Però eixos dos jocs d’avantatge no van ser suficients per a tombar al pilotari de l’Horta Nord que volia recuperar el ceptre que va perdre en 2018.

Soro III va començar a avançar sense pausa, sense deixar respirar a un digníssim contrincant que com sempre fa, ha lluitat al màxim per a aconseguir el seu primer títol del mà a mà. El de Massamagrell va posar al lluminós el 55-40 i poc després la gesta va començar a materialitzar-se. Tots els espectadors somiaven amb un iguals a 55, i es va fer realitat. Coixinets per l’aire, abraçada de les dues estreles de la jornada i emocions a flor de pell. El joc definitiu de la partida va ser per al ja sis vegades campió de l’Individual, Soro III.

El lliurament de trofeus va estar encapçalat pel president de la Generalitat, Ximo Puig. En l'acte també van participar el president de les Corts, Enric Morera, el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, el director territorial de Bankia, Jaime Casas, el vicepresident de la Fundació per la pilota, Josep Maria Cataluña i el president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan.

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ElDesmarque te avisa si pasa algo importante

¿De qué quieres que te informemos?