Es Noticia
Cheste-Quart De Poblet, Semifinal D'infart En L'Autonòmic De Frontó

Cheste-Quart De Poblet, Semifinal D'infart En L'Autonòmic De Frontó

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Presentació finals de l'autonòmic de frontó
Presentació finals de l'autonòmic de frontó

El frontó Barón de Cheste gaudia de valent el passat diumenge amb la disputa de l'anada de les semifinals del campionat autonòmic de frontó per parelles-Trofeu Diputació de València 2019. S'enfrontaven les formacions de Cheste (Adrian de Museros i Àlex Alandes) contra la de Quart de Poblet (Adrián i Arcusa II). Recordem que els espera en la final l'equip de Massalfassar (Roberto i Alejandro de Paterna) que accedien de manera directa després d'haver acabat la fase regular en primera posició.

Els quatre jugadors es buidaven en la canxa de la Foia de Bunyol per a tractar de posar terra de per mig en este primer envit que finalitzarà el pròxim dissabte 29 de juny a les 18h al frontó d'Albal, ja que els de Quart no disposen del seu frontó que està en obres. Protagonitzaven les dos parelles una partida d'allò més igualada que es resolia per només un punt d'avantatge per a la formació de Cheste, es dir 41 a 40. L'eliminatòria està més que oberta i coneixerem al segon finalista el pròxim dissabte.
En la categoria d'argent es perfilen els finalistes després dels resultats que es produïen en les partides d'anada de les semifinals. Per una banda, al frontó municipal José Ventura d'Almussafes l'equip local rebia a la formació A de l'Universitat d'Alacant en una partida exenta d'emoció ja que acabava amb un 41 a 15 per als de la Ribera. L'equip d'Almenara el té també molt de cara després d'aconseguir un 41 a 26 davant de l'equip de Quart de Poblet B. Es pot dir, que els equips a priori favorits quasi han aconseguit el seu objectiu, que no es altre que estar en la final d'Almussafes.
Desiguals també les semifinals en la tercera categoria, almenys en les partides d'anada d'aquesta ronda. El Moixent B s'imposava a domicili en Almussafes per 20 a 41 i pràcticament s'asegura un lloc en la final. L'altre equip de Moixent també guanyava de forma contundent al Quart de Poblet D pel resultat de 41-10. Per tant, es vislumbra un dol fratricida entre les dues formacions de La Costera.
Les categories d'entre setmana encaren les semifinals
 
En la màxima d'estes categories les semifinals enfrontaran, per una banda als equips d'Almussafes i Alfara del Patriarca mentre que,  per altra banda es disputaran un lloc en la final els equips d'Elèctrica Vinalesa A i Ajuntament de Beniparell. En la segona categoria d'entre setmana hi haurà un doble enfrontament entre les províncies de Castelló i de València, Tírig s'enfrontarà al Borbotó A i Meliana B ho farà contra el Borriol-Almassora. Parlant ja de la tercera categoria Elèctrica Vinalesa B s'enfrontarà a Socarrades Campanar mentre que el Tamborí A jugarà contra el Bar Poli Massalfassar D.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando