Es Noticia
El Trofeu d'Estiu d'Escala i Corda afronta les semifinals

El Trofeu d'Estiu d'Escala i Corda afronta les semifinals

DMQ
Massamagrell A ha completat una gran primera fase
Massamagrell A ha completat una gran primera fase

La classificació de la lliga regular, completada el passat cap de setmana, ha decidit els creuaments de semifinals de totes les categories de la sisena edició d’aquest torneig. El Trofeu d'Estiu d'Escala i Corda afronta les semifinals

En primera categoria la Pobla de Vallbona B rebrà aquesta setmana al primer classificat de l’altre grup, on David i Jesus Manuel han deixat a l’Odontica Riba-roja A al capdavant del grup. En la segona semifinal serà el Massamagrell A, que va tancar la primera fase en primer lloc del grup 2, i que compta amb els jugadors Alberto, Alex i Ximo, vigents campionts del torneig, qui visite a l’Alfara del Patriarca A, equip que es va alçar recentment amb el subcampionat de l’Autonòmic de Galotxa.

Pel que fa a la divisió de plata el líder del grup 1, Torrent A, visitarà a l’AF Arquitectura Riba-roja B, Massalfassar A i Onda A la partida d’anada en el trinquet de l’Horta. Respecte al quadre de semfinals en tercera, la Pobla de Vallbona D s’enfrontarà amb Torrent C, jugant el Tamborí de Valencia A contra l’Inmobiliaria Palanca Foios. Alberic amb Massalfassar B, en la primera semifinal, i Meliana B amb Riba-roja D, en la segona, es jugaran les places de la final de quarta A. Mentre que Torrent E i Torrent F aseguraran un finalista per al seu club en quarta B, sent l’altre protagonista el guanyador d’entre Vinalesa i Moixent B. Per últim, en quarta C, Naquera amb Xilxes C, i Moixent A amb Xilxes B s’enfrontaran per una plaça en la final. Ja en la categoria de promoció, els juvenils de Riba-roja G jugara la primera semi contra Tavernes Blanques, mentre que Algimia ho farà en la segona contra Massamagrell B.

Es presenten les finals de carrer d'El Corte Inglés de Galotxa

Demà dijous, 11 de juliol, per la nit es presentaran les finals que tancaran la 44ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés.

La competició que prenia forma a mitjans de febrer per fi completa la seua trajectòria, ja que oferirà als seguidors de la galotxa les seues finals els dos pròxims caps de setmana. Quasi sis mesos de competició han sigut necesssaris per a conèixer els finalistes de les categories que es disputen al carrer, origen de la modalitat. A les 20:30 hores de demà dijous, i amb l’assistència tant del jugadors finalistes, com de les autoritats corresponents, patrocinador, federació, ajuntaments…, en la Sala d’Àmbit Cultural del centre comercial d’El Corte Inglés del carrer Colon de Valencia es realitzarà la presentació oficial de les finals.

En primera categoria, el dissabte 20 de juliol, es jugaràn el títol en una final inèdita les formacions de Mobles Guillen Faura i Ovocity Marquesat, que deixaren fora en semifinals al Lanzadera Montserrat i l’Ajuntament de Beniparrell. Guanye qui guanye haurà trencat el domini de l’últim campió, Quart de les Valls, vencedor en el 2016-2017-2018. El club de Faura està d’enhorabona, ja que a més c’acollir les finals i jugar la corresponent a primera, també ho farà en juvenils, on el seu equip s’enfrontarà amb Montserrat.

Pel que fa a la divisió de plata, els protagonistes seran el Marquesat B i el Meliana C. Mentre que en tercera ho seran Meliana F i Borbotó A. Ja en quarta A els finalistes seran Borbotó B i el Caixa Popular Foios C, jugant la de quarta B el Marquesat B i el Meliana C. Respecte a la categoria femenina A s’enfrontaran el Cent Duros Borboto i el Caixa Popular Godelleta, jugant Algimia d’Alfara i Meliana la final B.

Faura acollirà de nou les finals d’El Corte Inglés
Faura acollirà de nou les finals d’El Corte Inglés

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando