Es Noticia
El Trofeu Diputació de València de Frontó torna a reunir els millors especialistes de les tres parets

El Trofeu Diputació de València de Frontó torna a reunir els millors especialistes de les tres parets

DMQ
Trofeu Diputació de València de frontó
Trofeu Diputació de València de frontó

Ja està configurada la nova edició del Trofeu Diputació de València de frontó, la cita més rellevant de la temporada en la modalitat de les tres parets i també la més singular, ja que reuneix els professionals del trinquet que més nivell ofereixen amb la pilota de ‘tec’ i als participants més destacats de les competicions federatives.

En el torneig participaran quatre parelles que disputaran una lliga de tots contra tots composta per sis partides. En cada confrontació la victòria estarà premiada amb 2 punts mentre que l'equip derrotat sumarà 1 punt si arriba al tant 32. Com és habitual, les partides es jugaran a 41 tants.

Esta fase començarà el pròxim dia 28 de juliol en el frontó municipal de Tuéjar i conclourà el 30 d'agost a Vinalesa. Entretant també visitarà les localitats de Museros, Benagéber, Paterna i Vistabella.

Una vegada completades les sis partides, els dos equips amb millor puntuació es classificaran per a la final que tindrà lloc el 8 de setembre a Almussafes.

La configuració dels equips és la següent:

De la Vega i Adrián de Museros

Puchol II i Adrián de Quart de Poblet

Pere Roc II i Alejandro

Genovés II i Carlos de Massalfassar

Trofeu Diputació de València de frontó
Trofeu Diputació de València de frontó

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando