Es Noticia
Almenara, Moixent i Massalfassar guanyen títols en l'Autonòmic de frontó, Trofeu Diputació de València

Almenara, Moixent i Massalfassar guanyen títols en l'Autonòmic de frontó, Trofeu Diputació de València

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Trofeu Diputació de València
Trofeu Diputació de València

Almenara, Moixent i Massalfassar guanyen títols en l'Autonòmic de frontó, Trofeu Diputació de València. Al llarg del cap de setmana a Almussafes han gaudit dels millors clubs d'aquesta temporada en el torneig.

El club de Pilota d'Almenara va conquistar el títol de segona categoria, amb una gran partida de Ximo d'Almenara i Fran de Quartell que van guanyar a l'equip d'Almussafes, que va jugar amb Toni d'Almussafes i Moisés de Benifaió. Per 41 a 32. En la final de tercera categoria, Moixent B, va guanyar amb facilitat al Moixent, per 41 a 17. La família Valls, pare i fill, van guanyar a José i Toni Salvador. En tercera categoria dels grups d´entre setmana, va guanyar Massalfassar, amb Alberto i Jaume, per 41 a 34 a Vinalesa B, que va jugar amb José Vicente i Juan Carlos. Dimarts passat es van jugar la resta de finals d´entre setmana. En primera categoria, va guanyar Beniparrell (Carlos Costa i Herrera) a Almussafes (Guillem i Juanvi), per 41 a 34. En segona categoria va guanyar Almassora/Borriol (Pablo i Cuzco) a Borbotó (Paco, Eugenio i Carles), per 41 a 31.

Resultats de les finals del XXXII Autonòmic de frontó parelles, “Trofeu Diputació de València”:

- 1ª categoria: CPV Massalfassar A - 41 - CPV Quart de Poblet A - 40

- 2ª categoria: CPV Almussafes B - 32 - CPV Almenara - 41

- 3ª categoria: CPV Moixent A - 17 - CPV Moixent B - 41

Categories entre setmana:

- 1ª categoria: CPV Almussafes - 34 - CPV Beniparrell - 41

- 2ª categoria: CPV Borbotó A - 31 - CPV Borriol-Almassora - 41

- 3ª categoria: CPV Massalfassar B - 41 - CPV Vinalesa B - 34

El vicepresident de frontó valencià de la Federació de Pilota Valenciana, Rafa Vidal al costat del regidor d'esports d'Almussafes, Pau Bosch i el president del CPV Almussafes han estat durant totes les jornades de finals al costat dels finalistes gaudint del millor frontó.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando