Es Noticia
La Gran Final D’El Corte Inglés De Galotxa, Per A Marquesat O Faura

La Gran Final D’El Corte Inglés De Galotxa, Per A Marquesat O Faura

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
El dimecres es presentaren les finals de primera en el mateix carrer de joc
El dimecres es presentaren les finals de primera en el mateix carrer de joc

Marquesat i Faura, en la categoria absoluta, junt a Montserrat i de nou Faura, en juvenils, s’enfrontaran la vesprada de demà dissabte pels títols de primera en el Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés.

Demà acaba la 44ª edició del torneig oficial mes antic de la pilota valenciana, l’Autonòmic Corte Inglés de Galotxa, i el programa de finals ens ha deixat dues interessants partides que començaran a les 17:15 hores. A aquesta hora s’iniciarà la partida de categoria juvenil, on el Mobles Guillen Faura s’enfrontarà amb el Lanzadera Montserrat. Els de la Valls de Segó deurien fer valer el jugar en casa, així com l’estat de forma del seu rest Jesus. Cal tindre en compte que cada equip va guanyar la partida jugada com a local en la lliga regular, i que els jugadors de Faura aconseguiren tancar la primera fase al front de la classificació, pero només dos punts per davant dels seus rivals de huí, que ocuparen la tercera posició. De tota manera, la competició d’enguany ha estat de les renyides que es recorden, ja que els equips finalistes passaren de semifinals per només dos jocs, en el cas de Faura, i per un joc en el cas de Montserrat.

Pero la partida més important de tot el campionat, el fermall d’or de la competició, serà la final absoluta, que es disputarà demà a les 18:30 hores, amb les càmeres d’Àpunt grabant per a retransmetre-la el diumenge pel matí, i que puga ser vista a tot el nostre territori. El Mobles Guillen Faura, amb Julian, Jesus, Llopis i Miguel Angel, serà el protagonista de la mateixa, junt a l’Ovocity Marquesat, que formarà amb Salva, Alex, Pau, Miguel i Benja. Els antecedents de la mateixa ens deixen una partida guanyada per a cada equip, tot i que el Marquesat va tancar la lliga regular amb un gran estat de forma. Caldrà veure qui s’emporta el gat a l’aigua, si Faura, que es va proclamar subcampió del torneig l’any passat, o el Marquesat, que ja suma cinc trofeus al seu palmarés, i que també va aconseguir el subcampionat en l’edició del 2016. La pegada de Salva Palau i d’Alex Alandes, així com la ferida de Benja, per part de l’equip de la Ribera, i el fet de jugar en casa, per part de Faura, així com la potencia dels seus jugadors Julian Martí i Jesus Saiz, poden ser els factors decisius en un enfrontament que pot ser no tinga guanyador clar fins als últims jocs de la partida. En qualsevol cas, el guanyador aconseguirà destronar a Quart de les Valls, vigent campió del torneig, i que s’havia emportat els tres últims campionats. En cas de caure la final del costat del Marquesat, seria la seua sisena copa de campions, mentre que Faura només compta amb una en les seues vitrines, guanyada l’any 1992.

Programa dissabte 20 de juliol – carrer de pilota de Faura

Final Primera Juvenil

17:15 h. Mobles Guillen Faura – Lanzadera Montserrat

Final Primera Senior

18:30 h. Mobles Guillen Faura A – Ovocity Marquesat A

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando