Es Noticia
Diego d'Onda campió del sub-16 d'escala i corda en Massalfassar

Diego d'Onda campió del sub-16 d'escala i corda en Massalfassar

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Diego d'Onda
Diego d'Onda

El jugador de la província de Castelló acaba una gran temporada on ha sigut un dels jugadors més destacats de la categoria cadet

El trinquet de Massalfassar va posar el colofó a una gran temporada de tecnificació amb les finals del XIV Campionat Individual sub-16 d'escala i corda, l'última de les competicions de la temporada 2018-2019. Diego d'Onda i l'escola de la Pobla de Vallbona van ser els grans triomfadors, ja que van tancar la temporada amb un bon resultat. Diego d'Onda en la final absoluta va demostrar el seu domini del rebot i control dels espais, en una partida on va trencar un joc al principi de la final per a poder guanyar, ja que Quique de la Pobla de Vallbona va jugar una de les seues millors partides i li va posar la final molt complicada tornant totes les pilotes en cada quinze. La final va estar molt disputada i entretinguda per als espectadors que es van acostar al trinquet de Massalfassar. En la final per la tercera plaça, Salva de la Pobla de Vallbona va guanyar a Óscar de la Pobla de Vallbona demostrant una gran solvència i millorant el quart lloc de la temporada passada. Van lliurar els trofeus als finalistes els vicepresidents de la Federació de Pilota Valenciana, Elvira López i Jesús Fontestad.

Resultats de les finals del XIV Individual sub-16 d'escala i corda:

- Final per la tercera plaça.

Óscar CPV Pobla Vallbona - 30 - Salva CPV Pobla Vallbona - 60

- Final absoluta.

Diego CPV Onda - 60 - Quique CPV Pobla Vallbona - 50

Diego d'Onda com a campió de 2019 s'uneix al selecte grup de campions d'aquesta competició de tecnificació: Vicent de Moncofa (2006), Nacho de Foyos (2007), Pere Roc de Benidorm (2008), Pau de Borriol (2009), Conillet d'Orba (2010), Francés de Petrer (2011), Carlos de Massalfassar (2012), Lluís de la Vega d'Almussafes (2013), Salva d'Alginet (2014), Jesús de Baronia (2015), Álvaro de Castells (2016), Mario de Riba-roja (2017) i Vicent de Massamagrell (2018), sent el tercer jugador de la província de Castelló que aconsegueix guanyar aquest individual de tecnificació.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando