Es Noticia
Els millors equips de València juguen les finals de frontó al Puig

Els millors equips de València juguen les finals de frontó al Puig

DMQ
Foto autor
ElDesmarque

Les finals del provincial de València dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frontó parelles reuniran demà a partir de les 9 hores als millors equips d’aquesta província, en una localitat que cuida i “mima” la modalitat de les tres parets, el frontó valencià. El Puig serà la seu de les finals de València, a més és una de les protagonistes, ja que cinc dels seus equips disputaran les finals, tres jugaran per l’or i dos equips pel bronze.

Once seran les escoles que gaudiren d’aquesta gran festa de la promoció escolar: El Puig, Vinalesa, Piles, CEIP Fernando Rodríguez Fornos de València, Moixent, Oliva, Massamagrell, Montserrat, Godelleta, Meliana i Sueca. Les finals absolutes es jugaran en el frontó cobert de la localitat i les finals pel bronze es jugaran en el frontó valencià del Poliesportiu.
Programació de les finals absolutes (frontó cobert):  - 9:15 hores. Categoria juvenil: Vinalesa - Meliana  - 10 hores. Categoria cadet: El Puig A - Sueca  - 10:45 hores. Categoria aleví: Massamagrell A - Oliva A  - 11:15 hores. Categoria infantil: El Puig A - Vinalesa  - 11:45 hores. Categoria benjamí: El Puig A - Piles B
Programació de les finals per la tercera plaça (frontó poliesportiu):  - 9:15 hores. Categoria juvenil: Godelleta - Montserrat  - 10 hores. Categoria cadet: El Puig B - Godelleta  - 10:45 hores. Categoria aleví: El Puig A - Moixent A  - 11:15 hores. Categoria infantil: Montserrat A - Massamagrell A  - 11:45 hores. Categoria benjamí: Meliana E - València Fornos A
De moment estan classificats per a disputar la fase final Autonòmica: els equips benjamins del Puig A i Piles B, els equips alevins de Massamagrell A i Oliva A, els equips infantils de Vinalesa A i El Puig A, els equips cadets del Puig A i Sueca, i només falta per decidir la plaça de juvenils que es disputen Vinalesa i Meliana. Aquests equips jugaran amb els millors equips d’Alacant i Castelló.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando