Es Noticia
Estos són els guanyadors dels Premis Anuals de la Federació de Pilota Valenciana 2019

Estos són els guanyadors dels Premis Anuals de la Federació de Pilota Valenciana 2019

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Estos són els guanyadors dels Premis Anuals de la Federació de Pilota Valenciana 2019
Estos són els guanyadors dels Premis Anuals de la Federació de Pilota Valenciana 2019

Tots els anys al Dia de la Pilota la Federació premia i reconeix públicament a tots aquells que han destacat o treballat de valent pel nostre esport. Esta vegada el lliurament serà aquesr dimecres al Saló de Cristall de l'Ajuntament de València al voltant de les 20:00 i després de la presentació oficial dels actes d'enguany. A més a més els jugadors professionals guanyadors signaran autògrafs per a tots aquells que ho dessitgen. Enguany els guanyadors dels Premis Anuals de la FEDPIVAL són 10 entre pilotaris/es professionals i amateurs, institucions, clubs i escoles de pilota,... tots ells mereixedors del reconeixement de tot el món del nostre esport.

Són els següents:

Millor Jugador Raspall Professional

Alfonso Moltó

Este rest de Barxeta ha aconseguit enguany el seu 4t individual de raspall professional. A més, al seu palmarés també compta amb una Lliga Professional i també 2 Copes President de la Diputació de València. Definint-se amb el seu potent i complet joc com a un referent del raspall dels últims anys

Millor Jugador Jove de Raspall

Seve Martinez

Este jove mitger de Vilanova de Castelló ha destacat l'últim any per haver guanyat la Lliga professional de Raspall i en poc temps configurar-se com un dels millors jugadors en la seua posició.

Millor Jugador d'Escala i Corda

Felix Peñarubia

Este veterà jugador de Dénia és un dels mitgers amb major palmarés de l'escala i corda. Tricampió de la Lliga Professional, l'última guanyada a esta temporada. A més, d'una Copa Diputació.

Millor Jugador Jove d'Escala i Corda

Lluís de la Vega

El jove rest d'Almussafes ha demostrat que l'experiència no ho és tot per ser un campió. A l'última Lliga Professional d'Escala i corda, acompanyat de dos figures com són l'anterior premiat, Félix, i Natxo de Beniparrell han aconseguit desbancar a un dels grans referents de l'alt en esta final, sent també el campió de la lliga d'esta modalitat.

Millor Jugadora

Victoria Diez

Guanyadora de l'Europeu sub-19 este mateix estiu a Portugal, a més en edicions anteriors també va aconseguir els ors com a sub-17 i sub-15. Guanyadora de la Lliga Bankia d'Elit de Raspall Femení. Campiona de l'Individual sub-18 de Tecnificació de 2018, Campiona de l'Edicom de Galotxa 2018, Subcampiona de El Corte Inglés de Galotxa i 3a de l'Individual, amb este palmarés esta jove jugadora de València és tot un referent per a la pilota en femení.

Premi a la Trajectòria Esportiva

Jº Antonio Montesa

Va nàixer a El Puig i es va criar prop del frontó, ja que els seus pares vivien prop.

Va començar a jugar de la mà de Miguel Royo a El Puig, de seguida va passar a jugar amb la vaqueta a Massamagrell.

Montesa del Puig ha sigut un jugador reconegut i estimat allà on anava. Al seu palmarés compta amb 4 individuals de frontó, 4 autonòmics de frontó parelles i a més ha sigut finalista a 4 campionats de galotxa.

Va jugar per última volta el Trofeu Diputació de València amb Pere Roc III.

Al 2015 a Bugarra va sofrir un accident jugant al frontó i des d'aleshores la seua afecció ocular no li va permetre jugar al nivell que ens tenia acostumats.

Premi a la Promoció Esportiva

Ajuntament de Massalfassar

Este Ajuntament de l'Horta Nord sempre a recolzat el nostre esport, tant a nivell local com a totes les iniciatives que engrandeixen i promouen la pilota valenciana. Amb unes instal·lacions úniques amb trinquet, carrer i frontó valencià les quals cuida i manté per a goig de tots els pilotaris. A més ha sigut i és seu dels cursos d'entrenadors, seu de les trobades finals de Pilota a l'Escola, de fases finals dels JECV, seu també de Tecnificació i CESPIVA d'escala i corda. Per tot eixe esforç per cuidar la pilota es mereix este reconeixement i agraïment

Premi Paco Cabanes a la Promoció

1. CPV Mutxamel

Este Club de l'alacantí va començar amb un sol equip a la Lliga de Llargues l'any 2010, jugant hui dia a la primera categoria i amb equips representants a Palma i Perxa també. Per ser un referent de la recuperació de la pilota a les comarques del sud se li dóna este premi per eixe reconeixement al treball ben fet

2. Escola de Pilota Amics de La Ribera

Esta escola ha reunit a jugadors i alumnes de pobles com Algemesí, Carlet, Carcaixent i Guadassuar, dinamitzant de nou la pilota a esta comarca on pobles que abans eren referents i durant els últims anys no passaven pel seu millor moment com a esportistes.

Premi a la Tasca de Promoció als Mitjans de Comunicació
À Punt

El nou ens comunicatiu públic autonòmic ha tingut entre els seus principis la visibilització de la pilota com una de les seues claus fonamentals i amb menció especial als informatius. Amb les retransmissions de les finals de professionals i autonòmics de les diverses modalitats, amb programes de televisió i ràdio específics del nostre esport i incloent la pilota com una matèria transversal a tota la seua graella.

Els encarregats de lliurar els premis seran Pilar Bernabé, regidora d'esports de l'Ajuntament de València; Andrés Marcos, diputat d'esports; Josep Miquel Moya, director general d'esports; Jose Daniel Sanjuan, president de la FPV i alguns vicepresidents de la Federació.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando