Es Noticia
Moltó i Seve es passen a la modalitat d’escala i corda per una bona causa

Moltó i Seve es passen a la modalitat d’escala i corda per una bona causa

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Al trinquet Pelayo està programat el Festival Fundació José Luis López
Al trinquet Pelayo està programat el Festival Fundació José Luis López

Al cor de la ciutat de València es viurà este dissabte 21 de setembre un enfrontament peculiar de pilota. Al trinquet Pelayo està programat el Festival Fundació José Luis López, organitzat per esta entitat junt amb la col·laboració de la Fundació per la Pilota Valenciana.

La jornada començarà a les 16.30 hores amb una partida de raspall femení en què Erika i Fanni s’enfrontaran a Anabel i Amparo. A continuació es penjarà la corda per al moment estel·lar de la vesprada. Moltó i Seve deixaran a casa els didals perquè per a esta singular partida canvien de modalitat i es passen a l’alt.

Puchol II formarà equip amb Seve per a enfrontar-se a la dupla de Moltó i Félix. Una combinació de les dues disciplines professionals de la pilota que busquen delectar al públic present amb l’objectiu de recaptar fons per a l’Organització No Governamental Adelante Àfrica. L’ONG du a terme la seua activitat, principalment, a Uganda.

De la recaptació que s’obtinga en taquilla es descomptarà el premi per als vencedors i la resta dels diners aniran destinats a esta organització per a portar endavant els seus projectes de desenvolupament i educació per als col·lectius més desfavorits de la zona africana assenyalada.

Pel que fa a la part esportiva, la partida serà a passar i passar, amb les normes habituals d’escala i corda excepte pel que fa a la forma de posar en joc la vaqueta. No hi haurà feridors i serà el rest de cada equip el que trie la manera d’iniciar cada quinze, bé tirant-se la pilota al rebot, bé botant-se-la.

Les entrades tindran un preu de 12 euros i es posaran a la venda este mateix dissabte, abans de les partides programades.

Els xiquets i xiquetes de la ciutat de València gaudeixen de la Pilota en Borbotó

Dins dels actes del XXVIII Dia de la Pilota Valenciana s'han preparat dos jornades per als més joves al carrer municipal de pilota valenciana

Ahir dijous i hui divendres el carrer municipal de pilota valenciana esta albergant unes jornades de promoció del nostre esport autòcton, amb els més xicotets de les escoles municipals i amb qualsevol xiquet i xiqueta que vulga practica la pilota valenciana. Ahir dijous la jornada va estar destinada als esportistes de secundària i hui divendres serà el torn dels esportistes de primària. Els monitors de les escoles municipals van estar amb els esportistes ajudant en aquestes jornades als xavals que tornen a practicar la pilota després de l'estiu. El carrer artificial de Borbotó durant aquests dies l´han pintat per als actes del Dia de la Pilota Valenciana i per als entrenaments i competicions de l'escola i club de Borbotó. Durant la jornada d'ahir va estar present la regidora de l'Ajuntament de València, Rocío Gil, observant les activitats programades. Dimecres passat en la presentació del programa del Dia de la Pilota Valenciana de 2019 i lliurament dels premis Anuals de la Federació de Pilota Valenciana també van estar presents la regidora d'esports de València, Pilar Bernabé i la regidora de participació ciutadana de l'Ajuntament de Valenciana, Elisa Valia. Durant aquests dies està obert el termini d'inscripció per a matricular-se en els centres de la ciutat de València. A partir del 1 d'octubre començaran els entrenaments dels esportistes matriculats. Aquestes activitats es realitzen en horari extraescolar, de dilluns a divendres i estan coordinades per la Fundació Esportiva Municipal de la ciutat de València, la Federació de Pilota Valenciana i els AMPAS dels centres educatius. Durant la temporada es poden continuar inscrivint més xiquets i xiquetes en els diferents centres que han aconseguit completar grups.

L'oferta de centres que impartiran l'activitat de pilota valenciana són:

- Borbotó

- CEIP Ballester Fandos

- CEIP Rodríguez Fornos

- CEIP Gaspar Gil Polo

- CEIP Tomás de Montañana

- CEIP Santa Teresa

- CEIP Nuestra Senyora del Carmen

- IES Font de Sant Lluís

- IES Maritim

- IES Vicenta Ferrer Escrivá – Patraix

Aquests xiquets i xiquetes gaudiren de moltes activitats durant la temporada, en les competicions internes de la ciutat de València, a més de les activitats extraordinàries i la participació en les competicions dels Jocs Esportius.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando