Es Noticia
Alejandro de Paterna mana en l'individual de frontó

Alejandro de Paterna mana en l'individual de frontó

DMQ
Foto autor
RED
alex.jpg
alex.jpg

L'actual campió del Campionat Autonòmic de Frontó Individual, Alejandro de Paterna, continua imparable en la lligueta de classificació de la primera categoria. De moment, Alejandro, amb tres partides disputades, suma 8 punts, pels 4 que té Pasqual de La Pobla, segon, amb també 3 partides disputades. Enrique de Museros, Adrián de Museros i Rober de Beniparrell empaten amb dos punts, fet que fa que la classificació estiga molt igualada de cada a veure quins jugadors són els que accedeixen a la fase de semifinals.

El passat cap de setmana es produïen dos resultats prou clars per als jugador locals. Per una banda, al frontó de La Pobla de Vallbona, Pasqual guanyava per 41 a 26 a Enrique, mentre que a Almussafes, Alejandro guanyava a Adrián per resultat de 41 a 29, jornada en la que descansava Rober de Beniparrell.

Els grups de la segona categoria estan comandats pel Xato de Museros (grup A) i per Ximo d'Almenara (grup B), mentre que a la tercera divisió els líders són Manolo de Quart de Poblet, Octavio de Casinos i Carreto d'Almussafes respectivament als tres grups de competició que hi ha.

La primera de les categories d'entre setmana està comandada de moment per Jose Luis de Vilamarxant en l'any del seu retorn a la modalitat de frontó, en segona, que hi ha quatre grups, manen els jugadors Salva de Foios, Alberto de Vinalesa, Vicent d'Almussafes i Juanjo de Castelló. Felip de Massalfassar i Isaac del Tamborí són els líders de tercera d'entre setmana.

Aida, rest de El Verger
Aida, rest de El Verger

Tornen les partides de l'Edicom-Interpobles de Galotxa

En l’Edicom-Interpobles de Galotxa es jugarà la quarta jornada de la lliga, una vegada celebrat la setmana pasada el Dia de la Pilota.

En primera categoria el Lanzadera Montserrat ocupa la primera posició, amb nou punts, empatat amb l’Ajuntament Beniparrell. Tot i que els de l’Horta ja tenen quatre partides jugades, al haver avançat la d’aquesta jornada, que els enfrontava amb l’Ovocity Marquesat B, i que es va tancar de manera favorable als d’Alfarp 70 a 25, gràcies a la qual aquestos ocupen ara la tercera plaça. Les partides restants tindran com a protagonistes a l’Albuixech i Autos Meliana, que jugaran en casa dels primers, i al Lanzadera Montserrat i l’Ovocity Marquesat A, que jugaran demà a les 17:30 en Montserrat.

Pel que fa a la primera de trinquet, el líder Odontica Riba-roja descansarà aquesta setmana, mentre que el segon classificat, l’Alfara de la Baronia, jugarà demà a les 18:30 davant el Manises. La Pobla de Vallbona, pendent encara d’aconseguir el seu primer punt, rebrà al vigent campió del torneig, l’Alfara del Patriarca, dissabte a 19 hores en el seu remodelat trinquet.

Beniparrell va caure en la partida avançada de la jornada davant el Marquesat B
Beniparrell va caure en la partida avançada de la jornada davant el Marquesat B

Nova jornada en el Diputació de Raspall Parelles

La 21ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia, torna a la competició després de la celebració la setmana passada dels extensos actes del Dia de la Pilota Valenciana.

Pel que fa a la primera categoria de la competició masculina, es l’Elmusa Castellonense qui encapçala la taula amb 7 punts, i descansarà aquesta setmana, segons determina el calendari de competició. El segon de la taula, la Llosa de Ranes, a tres punts dels liders, es desplaçarà al trinquet de Càrcer per a jugar-se la posició davant La Vall, amb qui empata a punts. L'enfrontament entre Gavarda i Genoves completarà la jornada, lluitant tant els de la Ribera com els de la Costera per escapar de la part baixa de la classificació.

En la màxima categoria femenina el Borbotó B i el Cooperativa Progreso Bicorp jugaren el dimecres passat en Borbotó, on les visitants aconseguiren el triomf i els tres punts, el que les fa pujar de manera momentania a la primera posició. Les ara segones classificades, l’Ajuntament de Beniparrell, pero amb un partida menys, jugaran de visitants aquesta jornada contra el Borbotó A en el carrer de pilota de la pedania de Valencia. Per últim, i tancant la jornada, l’Alqueria d’Asnar intentarà guanyar la seua primera partida del campionat, jugant al seu trinquet davant La Vall-Verger, que ocupa la quarta posició.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando