Es Noticia
Nou liderat del Diputació de Valencia de Raspall Parelles per a La Vall

Nou liderat del Diputació de Valencia de Raspall Parelles per a La Vall

DMQ
Foto autor
RED
Castellonense va caure en casa
Castellonense va caure en casa

La primera volta del 21é Campionat Autonòmic de Raspall Parelles es va completar el passat de setmana, i va viure un canvi al liderat de la primera categoria masculina.

La partida més destacada va ser la que tenia a les formacions de Elmusa Castellonense i Gavarda com a protagonistes. La mateixa enfrontava al primera classificat, la parella de Villanueva de Castellón davant l'actual subcampió del torneig, Gavarda.

En la mateixa es donava la sorpresa, i tot i jugar com a locals els del Castellonense perdien finalment la partida 10 per 25, resultat que donava els tres punts en joc a la parella de Gavarda. L'altre enfrontament es disputava també la vesprada del dissabte, en el trinquet de Genoves, on la primera formació del club local tenia importants opcions de victòria pero finalment es repartien els punts amb La Vall, quedant l'electrònic en un ajustat 20 a 25.

Amb aquests resultats els de La Vall encapçalen el grup de primera amb nou punts, seguits de Castellonense amb set, mentre que Gavarda i Genoves ara empaten al tercer lloc amb cinc, i tanca la classifació la Llosa de Ranes, amb quatre, el que demostra que enguany la competició està més igualada que mai.

Classificació 1ª categoria:

1.- CPV La Vall A - 9 punts

2.- Elmusa Castellonense A - 7 punts

3.- CPV Gavarda A - 5 punts

4.- CPV Genoves A - 5 punts

5.- CPV Llosa Ranes - 4 punts

En la competició juvenil, la treballada victoria de Genoves davant La Vall, 25 per 15, el fa pujar en la classificació, llevant-li el primer lloc precisament a l'equip de la Riberam que ara queden segons de grup.L'Amics Ribera Castellonense aprofita els tres punts aconseguits davant el Gavarda per a ocupar ara la tercera posició.

Ja en la divisió de plata, tot i caure davant la Valldigna, el Gavarda B manté la primera posició del seu grup, un punt per davant del Xabia, que es va emportar els punts en joc davant el Gavarda D. En l'altre grup, la renyida partida entre l'Ontinyent-Oliva A i Genoves B, va servir als primers per a sumar tres importants punts al seu caseller, i quedar al front de la taula del grup 2, seguits per l'Ontinyent-Bocairent B a només un punt. Ja en tercera son el Gavarda E i el Favara B els que manen en els seus respectius grups.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando