Es Noticia
L'Edicom Interpobles de Galotxa en trinquet afronta una nova jornada

L'Edicom Interpobles de Galotxa en trinquet afronta una nova jornada

DMQ
Foto autor
A.G.M.
Meliana enguany juga en femenina A
Meliana enguany juga en femenina A

En la màxima categoria de la competició en trinquet de l'Interpobles de Galotxa, trofeu Edicom, es va avançar la partida entre l'Alfara de la Baronia i l'Alfara del Patriarca al passat dimarts, i el cap de setmana es disputarà la restant entre el Manises i el Caixa Popular Pobla Vallbona.

L'enfrontament que va tindre lloc en el trinquet d'Algimia entre la Baronia i el Patriarca es va tancar de manera molt ajustada, i es que el marcador de 70 a 65, favorable a l'equip local, no va deixar respirar als aficionats congregats allí fins a l'últim quinze. Per part dels del Camp de Morvedre formaren Jesus, Alex, Javi i Raul, mentre que els seus rivals també presentaren una gran aliniació, amb Pepet, Jose i Pablo. Aquest repartiment de  punts deixa a la Baronia al front de la taula, amb catorze punts, quatre més que l'Odontica Riba-roja, mentre que els de l'Horta Nord queden en tercera posició, amb el Manises a només tres punts.

La partida que resta per jugar-se tindrà com a protagonistes al primer equip del club maniser, que jugarà al seu trinquet davant el Riba-roja, en alte enfrontament d'alta tensió, i es que els punts restants ja son molt importants per a la determinar la possible classificació final, i conèixer els creuaments de semifinals.

Classificació 1ª categoria:

1.- CPV Alfara Baronia - 14 punts

2.- Odontica Riba-roja A - 10 punts

3.- CPV Alfara Patriarca A - 9 punts

4.- CPV Manises A - 6 punts

5.- Caixa Popular Pobla A - 0 punts

En la divisió de plata son el Caixa Popular Pobla B i Poliesportiu Massalfassar C els qui, una jornada més, ocupen les primeres posicions dels seus grups. Mateixa situació que viuen en tercera els equips d'Onda C i Torrent C. Ja en quarta A els liders son l'Odontica Riba-roja E i el Socarrades Campanar de Valencia, tot i que aquest últim empatat a punts amb l'Industa Moncada A. Per últim, en quarta B, qui mana als seus grups son l'Amics Pilota Xilxes C i el Guerrer de Moixent B.

Pel que fa a la competició de juvenils independents, la categoria A està encapçalada pel Bar Mercat Riba-roja G, seguit a un punt per l'Algimia d'Alfara. Mentre que el Borbotó D es qui ocupa la primera posició de la categoria B, amb el Torrent H com a segon.

Borbotó i Montserrat mantenen les primeres posicions en l'Edicom de Galotxa Interpobles femení

La competició femenina del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premo Edicom, repren la seua activitat, després del paró de la setmana passada.

En la categoria femenina A es l'equip de Borbotó el que mana en la classificació, amb els dotze punts disputats fins ara al seu caseller. En segona posició, a quatre punts de distància, marxa el Meliana G, formació que debuta enguany en aquesta categoria, i que està rendint a molt bon nivell. Per darrere queden l'Algimia d'Alfara i el Caixa Popular Pobla A, que lluiten per la tercera posició. Aquesta jornada les partides enfrontaran a la parella d'Algimia, Angela i Marina, amb el Meliana, i la Pobla de Vallbona amb Irene, Monica i Mireia, integrants del Borbotó.

Ja en la categoria B es el Lanzadera Montserrat qui ocupa el primer lloc de la taula, amb deu punts, mentre que el Guerrer de Moixent C i el Caixa Popular Pobla B empaten en la segona posició amb sis punts. Precisament aquestes formacions s'enfrontaran el cap de setmana en el trinquet de la localitat de la Costera, mentre que les de Montserrat visitaran al Meliana H.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando