Victòria Díez, nova regina de l’Individual Bankia Elit de raspall

Un contenido de:
A.G.M.

Martes, 22 de Octubre de 2019. 09:37
Victòria Díez
Victòria Díez

Victòria Díez s’ha proclamat campiona individual de raspallBankia d’Elit femení, “Trofeu President de la Generalitat Valenciana”. S’enfrontava a la seua companya, amiga, i jugadora del mateix club, Mar Giménez, i l’ha vençut contundentment per un resultat de 25 per cap.

La final s’ha jugat en el trinquet d’Alcàsser a partir de les 11.30 hores, ha comptat amb les d’À Punt Mèdia, que han seguit en directe l’encontre, que havia causat gran expectació. El públic ha sigut molt fidel i no ha volgut faltar a esta fita, quasi la més important de l’any a nivell femení. El mà a mà femení de raspall suma i guanya adeptes, any rere any. I com a mostra l’aspecte ple que presentava el recinte esportiu de la comarca de l’Horta Sud.

Mar començava el joc des del dau, i tot pareixia presagiar que, amb la seua treta violenta, i el seu atac a Victòria, s’anotaria el seu primer joc. No ha sigut, així, i pot ser, aquesta lluita de poder a poder, i la defensa de la jugadora de València, que ha aconseguit traure el joc des del rest, ha donat la clau de la partida.

Mar ho ha intentat absolutament tot, no ha donat mai la partida per perduda, però davant ha tingut a una rival que ha portat la pilota per la dreta, per l’esquerra, ha mostrat temprança, i s’ha preparat amb intel·ligència cada quinze.

Victòria Díez guanya a Mar

Malgrat la lluita titànica de les dos jugadores, Mar de Bicorp no ha pogut sumar cap joc per al seu marcador, tot i que ha estat a punt de per el 20 per 5. Potser aquest fet haguera canviat el sentit de la partida... Finalment tampoc ha pogut ser i el duel ha finalitzat amb un 25 per cap.

Han presència la partida del mà a mà “Trofeu President de la Generalitat Valenciana” el director general de l’esport, Josep Miquel Moya, el Director Territorial de Bankia, Jaime Casas, el president de la FPV, José Daniel Sanjuán, el coordinador de Pilota Valenciana, Sebastià Giner, i la vicepresidenta de raspall, Susana Serrano, a més d’altres vicepresidents com Santi Navarro i Elvira López, junt a diferents regidors del municipi d’Alcàsser i el vicepresident de la Mancomunitat de l’Horta Sud.

Final de consolació.

En la partida inicial, disputada a les 10 hores del matí, s’han enfrontat pel tercer lloc Amparo Martí de CPV Borbotó, i Aida Vila, del CPV El Verger- La Vall. El resultat final ha donat la victòria a Aida, que amb 15 anys, s’ha proclamant tercera classificada de l’Individual Bankia d’elit femení. El resultat de la partida ha sigut 25 per 15 favorable a la jugadora de Moixent.

L’encontre de raspall ha sigut més renyit, i Amparo ha plantat cara molt seriosament a la seua contrincant, però Aida ha anat de menys a més i, finalment, fent ús de la seua fortalesa física, i a poc a poc, mental, ha tret la millor versió d’ella mateix. Potser la tensió d’ambdós jugadores, ha minvat el seu joc, però estan destinades a protagonitzar pàgines daurades de la història de la pilota femenina.

Victòria Díez
Victòria Díez

Suscríbete a Mitele PLUS

Si quieres vivir en directo el final de LaLiga, suscríbete a Mitele PLUS y disfruta de los partidos de LaLiga Santander y LaLiga SmartBank todos los días ¡De lunes a domingo! Hazte Plus ya y disfruta del fútbol por 25 € al mes hasta final de temporada. ¡No hay un día sin fútbol! Con tu suscripción de Mitele podrás ver los partidos en directo y a la carta, desde cualquier dispositivo (móvil, tablet, ordenador o Smart TV). Además, tendrás a tu disposición todo el catálogo de mitele PLUS Básico, con contenidos y preestrenos exclusivos y ventajas como la descarga offline o la posibilidad de ver desde el principio un directo ya comenzado. ¡El fútbol se vive ahora desde el sofá! Hazte PLUS.

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *