Es Noticia
A Alcàsser es juguen les semifinals femenines de raspall

A Alcàsser es juguen les semifinals femenines de raspall

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Joana de Tavernes Blanques jugara el Circuit sub-18 de raspall
Joana de Tavernes Blanques jugara el Circuit sub-18 de raspall

En el trinquet de « l´Horta Sud » es juguen este dissabte 4 de febrer, a partir de les 17:30 hores les partides d’anada de les semifinals dels Circuits femenins de raspall. En el Circuit sub-18 s’enfronten en la primera semifinal, Nerea de Moixent i Júlia de Beniparrell contra Paula i Marta de Tavernes Blanques. Una partida molt equilibrada on el físic pot ser molt important. Les quatre jugadores han demostrat les seues qualitats en les primeres partides de la competició. La segona semifinal no es jugara per lesió de María de Beniparrell i Cristina de Petrer, que s’han lesionat aquesta setmana passada, mala sort per a les dos jugadores que havien completat una gran primera fase. Pel que Erika d´Alquería d´Asnar i Joana de Vall Laguar, s’avancen en el seu semifinal i tenen moltes opcions de jugar la gran final.

A partir dels 18:30 hores, es jugaran les semifinals del sub-23, dos partides de luxe. En la primera semifinal del Circuit sub-23 de raspall s´enfrontaran Ana Sanchis i Victòria de València contra Myriam de d´Alquería d´Asnar i Amparo de Montcada, altra partida espectacular, on veurem diferents estils de joc i on tindrem a quatre jugadors de gran nivell que lluitaran per a tractar d’avançar-se en la seua semifinal. Tancara la jornada la partida entre l’equip de Mar de Bicorp i Eva María de Rafelguaraf contra l’equip integrat per Ana de Beniparrell i Aida de Moixent, una partida on s´enfrontaran grans jugadores i on pot guanyar la formació que es complemente millor.
Programa de competició del dissabte 4 de febrer en el trinquet d’Alcàsser. 
Semifinals Circuit sub-18 de raspall femení: 
- 17:30 hores. Nerea CPV Moixent i Julia CPV Beniparrell contra Paula CPV Tav. Blanques i Marta CPV Tav. Blanques 
- María CPV Beniparrell i Cristina CPV Alquería Asnar – 0 - Erika CPV Alquería Asnar i Joana CPV Vall Laguar – 25
Semifinals Circuit sub-23 de raspall femení: 
- 18:30 hores. Ana Sanchis CPV Borbotó i Victoria CPV Rafelbunyol contra Myriam CPV Alquería Asnar i Amparo CPV Borbotó
- 19:15 hores. Mar CPV Bicorp i Eva M. CPV Montserrat contra Ana CPV Beniparrell i Aida CPV Moixent

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando