Es Noticia
Jesus d'Alfara, nou campió individual autonòmic d'escala i corda

Jesus d'Alfara, nou campió individual autonòmic d'escala i corda

DMQ
Foto autor
A.G.M.
Jesus, campió d'escala i corda
Jesus, campió d'escala i corda

El trinquet de Torrent va acollir ahir diumenge una autèntica marató de partides, amb les finals corresponents al 10é Campionat Autonòmic Individual d'Escala i Corda, trofeu Generalitat Valenciana.

La final absoluta, corresponent a la categoria primera A, enfrontava a dos jugadors que es coneixen sobradament, Jesus d'Alfara de la Baronia i Pablo de Borriol, que participava pel club de Castelló de la Plana. Una partida amb gran expectació per a tots els presents, ja que els dos jugadors son referents del clubs de la modalitat. Al llarg de tota la partida els quinzes eren favorables amb claredat per al jugador del Camp de Morvedre, que no deixava jugar amb comoditat al seu rival de la Plana. Poc a poc els jocs anaren sumant-se al caseller de Jesus, molt bé als dos costats de la canxa, mentre que Pablo no aconseguia entrar en partida, deixant de sumant alguns jocs al dau que hagueren estat vitals per a les seues aspiracions de guanyar el campionat.

Pel que fa la final de primera B s'enfrontaven el, fins ahir, campió del torneig, Pasqual de la Pobla i Edu de Benaguasil. El domini de les dues mans, així com la seguretat en diferents colps, del jugador de la Pobla de Vallbona era determinant per a aconseguir jocs tant al dau com al rest, i només permetia sumar quatre jocs al seu rival. Respecte a la final de la divisió de plata s'enfrontaven dos companys de club, Adrian i Vicent de Massamagrell. En la partida es veia una certa igualtat en el joc dels dos protagonistes, pero l'encert d'Adrian feia que anaren pujant els jocs al seu caseller, fins a tancar la partida i guanyar la categoria. En canvi, en el cas de la final de tercera, la partida es resolia de manera més ràpida, ja que Jesus de Faura dominava amb claredat el piloteig davant Marcos d'Algemesí. Cal destaca que el club de la Ribera va animar la matinal amb una nombrosa presència al trinquet torrentí. Ja en quarta A, el jugador local Alberto no va poder oferir als seus seguidors una victòria, al caure de manera ajustada en la seua final davant Josevi de Vinalesa. L'altre finalista de Torrent, Samuel, si que va vencer en la seua final, corresponent a quarta B, davant Alex de Picanya, en una partida amb gran afluència de públic. Per últim, tot i que obriren la jornada de finals, el títol de la categoria de veterans va ser per a Manuel de Riba-roja, que gràcies al seu triomf davant Enrique de la Pobla revalida el títol guanyar en la edició anterior.

Els diferents lliuraments de trofeus que tingueren lloc al llarg del dia varen còrrec a càrrec de l'alcalde de Torrent, Jesus Ros, la regidora d'esports de Torrent, Susi Ferrer, el vicepresident d'escala i corda de la Federació de Pilota, Santi Navarro, i el president del CPV Torrent, Juan Antonio Zamora "Natalio".

Final Primera A:
Jesus CPV Alfara Baronia - 60
Pablo CPV Castelló - 30
Final Primera B:
Pasqual CPV Pobla - 60
Edu CPV Riba-roja - 30Final Segona:
Adrian CPV Massamagrell - 60
Vicent CPV Massamagrell - 35
Final Tercera:
Jesus CPV Faura - 60
Marcos CPV Algemesi - 20

Final Quarta A:
Josevi CPV Vinalesa - 60
Alberto CPV Torrent - 45Final Quarta B:
Samuel CPV Torrent - 60
Alex CPV Picanya - 35Final Veterans:
Manuel CPV Riba-roja - 60
Enrique CPV Pobla - 35

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando