Es Noticia
Ana de Borbotó premiada al Mèrit Esportiu per la seua trajectòria

Ana de Borbotó premiada al Mèrit Esportiu per la seua trajectòria

DMQ
Foto autor
A.G.M.
Ana de Borbotó
Ana de Borbotó

Ana de Borbotó, Ana Belén Giner del CPV de Borbotó ha sigut la premiada amb el Mèrit Esportiu de l'Ajuntament de València – FDM en reconeixement per la seua Trajectòria Esportiva com a una de les pioneres femenines al nostre esport i el seu extens palmarés.

Ana, amb 25 anys de pilota a les seues mans, va començar la seua vida com a pilotari envoltada d'homes, juagant des dels 11 anys a galotxa. No va ser fins 2007 quan va competir per primera volta amb altres dones.

A l'Autonòmic de Raspall Parelles va guanyar de forma consecutiva des del 2007 fins al 2012, a més del campionat del 2014, any en que també va guanyar la Supercopa d'esta modalitat.

L'Autonòmic de Raspall Trios també va ser imbatible entre els anys 2007 i 2013, set anys consecutius. A més de ser campiona Individual al 2011- 2012 -2014.

A l'àmbit internacional va formar part de les primeres seleccions femenines participant a molts europeus, siguent campiona de One Wall al 2015 i 2018. Al 2018 se li va donar el premi com a millor jugadora senior a l'europeu de Franeker, Països Baixos.

A la galotxa, la modalitat reina al seu poble, ha sigut campiona de les categories femenines dels dos campionats d'esta modalitat a l'alt. Al 2016 i 2017 va guanyar amb el seu equip el Edicom – Interpobles i al 2018 i 2019 El Corte Inglés.

Hui dia és tècnica federativa, entrenadora de les escoles municipals de València de pilota valenciana, seleccionadora dels combinats internacionals valencians femenins i Vicepresidenta de la Dona de la FPV.

Palmarés

Campiona Autonòmic Raspall Parelles

2007- 2008 – 2009 – 2010 – 2011 – 2012 - 2014

Campiona Supercopa de Raspall

2014

Campiona Individual de Raspall

2011 – 2012 – 2014

Campiona Autonòmic Raspall per Equips

2007 – 2008 – 2009 – 2010 – 2011 – 2012

Campiona Interpobles de Galotxa Edicom

2016 – 2017

Campiona Autonòmic de Galotxa El Corte Inglés

2018 – 2019

Campiona Europea One Wall

2015-2018

Millor Jugadora Senior d'Europa

2018

Ana de Borbotó
Ana de Borbotó

Montserrat, primer classificat de l'Edicom-Interpobles de Galotxa

A la lliga regular del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom, només li queda per disputar una jornada més, i les partides jugades en la jornada del cap de setmana passat es varen resoldre de manera favorable al Lanzadera Montserrat i l'Albuixech.

El Lanzadera Montserrat, vigent campió del torneig i primer classificat, visitaba a l'Ovocity Marquesat en el carrer de pilota d'Alfarp. Els pronòstics dels seguidors del Montserrat es feien bons i els seus jugadors Oscar, Carlos, Javi i Rafa sumaven joc darrere joc, fins a tancar l'enfrontament en un clar 25 a 70, que els donava els tres punts, i els refermava al capdavant de la taula.

L'altra partida de la jornada, que tenia lloc en el carrer Vicent Venancio de Meliana, tenia a l'Autos Meliana i Albuixech com a protagonistes. En la mateixa els locals es quedaven a només un joc de puntuar, al aplegar a 45, pero finalment els tres punts eren per a Sergi, Samuel, Canya i Alfonso, integrants de l'Albuixech. Els tres valuosos punts sumats per la formació de l'Horta Nord els permetia avançar al Marquesat A en la taula, i ocupar ara la tercera posició.

Classificació 1ª categoria:

1.- Lanzadera Montserrat A - 23 punts

2.- Ovocity Marquesat B  - 11 punts

3.- CPV Albuixech A - 10 punts

4.- Ovocity Marquesat A - 9 punts

5.- Autos Meliana A - 1 punt

Pel que fa a la competició de primera juvenil, el Carraixet Tavernes Blanques quasi te assegurada la primera posició, al haver sumat els tres punts en joc en la seua última partida jugada davant l'Albuixech, al quedar 50 a 35. Ara els del Carraixet compten amb dihuit punts al seu caseller, tres més que el segon classificat, l'Ovocity Marquesat, al qual queda una partida per disputar, i que va guanyar 50 per 25 la jornada passada al Lanzadera Montserrat . En tercera posició de  la taula figura l'Albuixech, amb onze punts, mentre que el Montserrat compta amb un punt menys en la quarta posició. La desena i última jornada de la lliga regular serà determinant per a conèixer els creuaments de semifinals.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando