Puchol II i Tomàs II posen el seu nom a la Copa Diputació

Un contenido de:
A.G.M.

Lunes, 11 de Noviembre de 2019. 20:11
Puchol II i Tomàs II posen el seu nom a la Copa Diputació de València - Caixa Popular d'Escala i Cor
Puchol II i Tomàs II posen el seu nom a la Copa Diputació de València - Caixa Popular d'Escala i Cor

La XII Copa Diputació de València - Caixa Popular d'escala i corda ha abaixat este diumenge el teló al trinquet de Guadassuar. Sobre les lloses, les parelles de Puchol II i Tomàs II (Ajuntament de Vinalesa) i De la Vega i Jesús (Ajuntament d'Almussafes). La victòria ha sigut per als primers per un tanteig final de 60-35 a un escenari ben ambientat i ple de gom a gom.

Abans de començar la partida s'ha dut a terme l'acte per a homenatjar la figura de l'expilotari Jaime Ferrer 'Perele'. Ell ha sigut l'encarregat de deixar al centre del trinquet el trofeu creat per a la competició. L'exjugador de Carlet no ha pogut evitar emocionar-se en rebre l'ovació del públic que en peu ha volgut reconéixer amb aplaudiments la seua trajectòria com a professional. A més, de les mans dels finalistes de la partida ha rebut una samarreta oficial de la competició amb el seu nom com a record d'un autèntic dia de festa.

Finalitzat l'homenatge, s'ha deixat sobre les lloses únicament als quatre finalistes, feridors, homes bons i càmeres. Tot preparat per donar inici a la gran final que resoldria la present edició i proclamaria a nous campions. I amb l'objectiu de ser ells els guanyadors, Puchol II i Tomàs II han començat pegant en la gran batalla. Des del rest han inaugurat el marcador de manera contundent. Poc després han sigut els rivals els següents en sumar el joc al lluminós.

Puchol II i Tomàs II posen el seu nom a la Copa Diputació de València - Caixa Popular d'Escala i Cor
Puchol II i Tomàs II posen el seu nom a la Copa Diputació de València - Caixa Popular d'Escala i Cor

A partir d'eixe moment, la parella que ha vestit de roig no ha donat treva als seus oponents. L'equip de Vinalesa ha començat a carregar de valent a un nivell que ha aconseguit anul·lar a un equip de grans pilotaris com el que tenien a l'altra banda de la corda. Puchol II ha exercit de líder, manant feina al company i calmant els nervis quan era necessari. Tan bona ha sigut l'actuació de la parella roja que han aconseguit obrir una gran escletxa a l'electrònic posant-se 45-20.

Els rivals, lluny d'enfonsar-se, han començat a arriscar i la pilota els ha oferit un somriure, fet que els ha permés acostar-se en el marcador i posar-se a únicament dos jocs (45-35). Però eixe gran avantatge inicial de Vinalesa ha sigut letal per als blaus, que ja no han pogut sumar més i han vist com Puchol II ha aconseguit la seua cinquena Copa i el mitger de Xaló la primera en la seua tercera final. La superioritat i el bon ritme inicial de la parella representant de la localitat de l'Horta Nord ha sigut determinant.

LLIURAMENT DE TROFEUS
Els primers a rebre els seus trofeus han sigut els feridors de la partida. El president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan, ha sigut l'encarregat de fer l'entrega a Oltra, feridor de l'equip subcampió, mentre que el president de la Fundació per la Pilota Valenciana, Josep Maria Soriano, ha entregat el seu a Miguelin. També han sigut els presidents de les dues entitats que gestionen el món professional i amateur de la pilota valenciana els encarregats de lliurar els trofeus a Jesús i De la Vega com a subcampions.

Puchol II i Tomàs II posen el seu nom a la Copa Diputació de València - Caixa Popular d'Escala i Cor
Puchol II i Tomàs II posen el seu nom a la Copa Diputació de València - Caixa Popular d'Escala i Cor

Instants després s'ha donat pas als guanyadors de la jornada i de la competició. La secretària autonòmica de Cultura i Esports, Raquel Tamarit, ha entregat a Tomàs II la reproducció del trofeu oficial, mentre que el director de Responsabilitat Social de Caixa Popular, Paco Alòs, ha sigut l'encarregat d'entregar-lo a Puchol II, amb la presència del Director General d'Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya. La clausura de l'acte de lliurament ha estat a càrrec del president de les Corts Valencianes. Enric Morera ha lliurat el gran trofeu als dos campions, una nova creació que enguany l'escaleter de Vinalesa es quedarà en propietat per haver guanyat la competició cinc anys alterns.

Suscríbete a Mitele PLUS

Si quieres vivir en directo el final de LaLiga, suscríbete a Mitele PLUS y disfruta de los partidos de LaLiga Santander y LaLiga SmartBank todos los días ¡De lunes a domingo! Hazte Plus ya y disfruta del fútbol por 25 € al mes hasta final de temporada. ¡No hay un día sin fútbol! Con tu suscripción de Mitele podrás ver los partidos en directo y a la carta, desde cualquier dispositivo (móvil, tablet, ordenador o Smart TV). Además, tendrás a tu disposición todo el catálogo de mitele PLUS Básico, con contenidos y preestrenos exclusivos y ventajas como la descarga offline o la posibilidad de ver desde el principio un directo ya comenzado. ¡El fútbol se vive ahora desde el sofá! Hazte PLUS.

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *