Es Noticia

La Lliga comença a Vila-Real

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
El calendari de la Lliga.
El calendari de la Lliga.

El trinquet de Vila-real acollirà en la nit d'este divendres la jornada inaugural de la XXVI Lliga Professional, la competició per equips més rellevant de la modalitat d'escala i corda. Els encarregats d'obrir el foc seran la parella local de Soro III i Javi i el trio representatiu de Murla de Genovés II, Dani i Carlos (22.45 hores).

La de Vila-real serà la primera de les quinze partides que componen la fase regular. En acabar la mateixa, les quatre formacions amb major puntuació accediran a les semifinals, eliminatòries que es disputaran amb la fórmula del millor de tres partides.
La ronda inicial es perllongarà fins al diumenge 12 de març. Durant este temps, la competició visitarà catorze trinquets diferents de les tres províncies, cas de Pelayo (dues partides), Vila-real, Benidorm, Guadassuar, Pedreguer, Xàbia, Borriana, Petrer, Dénia, Vilamarxant, Sueca, Bellreguard, Murla i Massamagrell.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando