Es Noticia
Comença l’Autonòmic de Raspall Individual masculí

Comença l’Autonòmic de Raspall Individual masculí

DMQ
Foto autor
Isidoro Hernández
Ramon guanyà al 2018 a Perales, finalista en totes les edicions
Ramon guanyà al 2018 a Perales, finalista en totes les edicions

Comença l’Autonòmic de Raspall Individual masculí. Una nova edició, i ja en van nou, el torneig més exigent del raspall farà rodar la pilota de vaqueta als trinquets i canxes de totes les comarques habituals de la modalitat de la raspada.

L’actual campió del torneig en la màxima categoria, Ramon de Sumacarcer, defensarà el seu títol en una primera categoria on participaran un total de 16 jugadors, sent la més nombrosa de totes les disputades fins ara. Jugadors del club de Fenollet, com Perales, campió en quatre ocasions, o Virgi, exjugador de primer nivell, del Castellonense, com l'exprofessional Ricard, del de la Llosa de Ranes, com el també exprofessional Sidhamed, li donen més prestigi a aquesta competició, que pot tindre enguany la seua edició més disputada fins ara.

Pero son les quatre categories masculines les que comencen aquesta setmana la seua competició, amb quasi cinquanta participants, i que viurà les seues finals l’últim cap de setmana de febrer. Pel que fa a les categories femenines, les mateixes es jugaran a partir del mes de gener, jugant per eliminatòries directes, i disputant també les finals en la segona quinzena de febrer.

L'Autonòmic de One Wall es jugarà en Tavernes Blanques

La present edició del Campionat Autonòmic de One Wall, que ja en compta amb nou al seu historial, tindrà lloc el pròxim diumenge, al llarg del matí i la vesprada, en el Pavelló Municipal de Tavernes Blanques, poble referent d’aquesta modalitat.

Tant les categories individuals com per parelles d’aquesta competició es disputaran el diumenge en Tavernes. En la competició per equips, que tindrà lloc entre les 12 i 15 hores, participaran un total de vint-i-quatre parelles, mentre que per la vesprada es jugaran les categories individuals, amb quasi quaranta jugadors i jugadores. En la present edició s’han presentat molts clubs, ja que s’han inscrit esportistes d’Algimia d’Alfara, Bicorp, Borbotó, Foios, Godelleta, Meliana, Montserrat, Onda, Orba, Pobla de Vallbona, Tavernes Blanques, Vall de Laguar, Verger i Xaló.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando