Es Noticia
Comença la segona jornada de les Lligues professionals de Pilota

Comença la segona jornada de les Lligues professionals de Pilota

DMQ
Foto autor
Isidoro Hernández
Arriba el cap de setmana i amb ell, les lligues professionals tornen a l'activitat per a la disputa
Arriba el cap de setmana i amb ell, les lligues professionals tornen a l'activitat per a la disputa

Arriba el cap de setmana i amb ell, les lligues professionals tornen a l'activitat per a la disputa de la segona jornada de la fase regular. En la Lliga Bankia d'escala i corda, al trinquet de Sueca jugaran este divendres els equips representatius de Benidorm, amb Pere Roc II, Javi i Carlos, i Montserrat, format per Marc, Jesús i Álvaro Gimeno.

Els dos trios es van estrenar en la competició oferint un gran nivell, encara que amb sort dispar. Pere Roc II i els seus companys van aconseguir el triomf davant la formació de Dénia de Soro III, Félix i Héctor (60-40), mentre que l'equip encapçalat per Marc va caure davant la formació de Vila-real de Puchol II, Tomàs II i Guillermo. Això sí el resultat de 60-50 els va permetre sumar 1 punt.

Així les coses, els dos equips opten a encapçalar la classificació, a l'espera del que succeïsca en les altres dues partides de la jornada que es disputaran este dissabte. Al trinquet Pelayo, el conjunt de Murla de Genovés II, Santi i Bueno s'enfrontarà al d'Almussafes amb De la Vega, Raúl i Monrabal II; i al trinquet de Pedreguer, la formació local de Francés, Nacho i Pere jugarà contra la de Vila-real amb Puchol II, Tomàs II i Guillermo.

Pel que fa a la Lliga de raspall - Trofeu Diputació de València, la segona jornada començarà el dissabte a Bellreguard, continuarà el diumenge de matí a Guadassuar i conclourà el dilluns al trinquet de Xeraco

Baleària i la Fundació de la Pilota Valenciana renoven la seua col·laboració i incorporen la sostenibilitat i els ODS en l'organització dels tornejos

Baleària i la Fundació de la Pilota Valenciana han renovat este dijous el seu conveni anual mitjançant el qual la naviliera continua donant suport a l'esport autòcton valencià en el seu compromís amb els territoris en els quals opera. Com a novetat, destaca la incorporació de la gestió sostenible i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS) a l'hora d'organitzar els tornejos i campionats esportius. El president de Baleària, Adolfo Utor, i Josep Maria Cataluña, vicepresident de Fundació de la Pilota, han signat el nou document en les oficines de l'estació marítima Baleària Port, a Dénia.

La naviliera i la Fundació Baleària, organisme que s'encarrega de gestionar convenis i col·laboracions en favor del desenvolupament sostenible, es comprometen a ajudar a la Fundació de la Pilota a aconseguir esta gestió responsable. I este fet es materialitzarà, per exemple, eliminant el plàstic dels esdeveniments i competicions. El primer torneig en el qual això es farà efectiu serà el Campionat Individual, la prova més emblemàtica d'este esport. La Fundació Baleària s'encarregarà de, entre altres coses, proporcionar botelles d'aigua envasades en recipients de cartó i gots fabricats amb fibra de dacsa biodegradable.

Per part seua, la Fundació de la Pilota es compromet a promocionar la marca Baleària en els campionats més importants que organitza, que se celebren al llarg del territori valencià. Es tracta d'esdeveniments que estan recuperant la seua importància i reconeixement en els últims anys.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando