Es Noticia
El Frontó Individual al 4 i mig juga la seua segona jornada

El Frontó Individual al 4 i mig juga la seua segona jornada

DMQ
Foto autor
Isidoro Hernández
Roberto va guanyar en la primera jornada
Roberto va guanyar en la primera jornada

Després de la jornada inaugural de la setmana pasada, aquest diumenge el frontó municipal “Jose Ventura” d’Almussafes acollirà les partides corresponents a la segona jornada de la màxima categoria del Campionat Autonòmic de Frontó Individual al 4 i mig.

Dani d’Almussafes i Boni del CPV Meliana obriran el foc a les 10:15 hores, en una partida en la que buscaran la seua primera victoria del torneig. Es jugarà a continuació la partida entre Arcusa II de Quart de Poblet i Roberto de Beniparrell. El jugador del club de l’Horta Sud va guanyar en la primera jornada davant Dani, mentre que Arcusa va caure davant Cervera d’Alaquas. A les 12:15 hores aplegarà el plat fort, la partida entre Adrian de Museros, vigent campió, i Cervera, que guanyaren les seues primeres partides, tot i que la que va enfrontar a Adrian amb Boni fou la més renyida de la jornada anterior, i que a dia de huí comparteixen el liderat amb Roberto de Beniparrell.

Pel que fa a la divisió de plata Ponce de Beniparrell ocupa el primer lloc del grup d’Albal, al haver jugat la seua segona partida, on va guanyar ahir dimecres a Carlos de Beniparrell. Per darrere queden Juan Ignacio de Quart i Herrera de Beniparrell. En el grup que es juga a Almussafes, Isaac de Silla i Moises d’Almussafes guanyaren en la primera jornada a Juanvi de Quart i a Escoto d’Oliva, respectivament. Ja en tercera son Ortiz I d’Albacete i Edu de Godella qui empaten en la primera posició de la competició de cap de setmana, mentre que entre setmana ho fan Dani i Isaac del Tamborí de Valencia.

Comença la fase final del Raspall Autonòmic Individual

La 9ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall Individual ja coneix els creuaments de quarts de final de la primera categoria.

En el cas de la primera eliminatoria s’enfrontaran Cristobal de Lloc Nou amb Ramon de Gavarda, vigent campió del torneig i que ha tancat la primera fase sense perdre cap partida. Jaume de la Llosa i Guillem del Castellonense, primer amb solvencia del seu grup, s’enfrontaran per altra plaça en semifinals. En el tercer quart els protagonistes seran Sergio de Muro i Kilian de Planes, que ha deixat fora de la fase final a Perales, el jugador que havia jugat totes les finals de les huit edicions anteriors. Mentre que en la última eliminatoria qui s’enfronten seran Eliseo de Planes i Sidahmed de la Llosa, que ha tornat a jugar a raspall després d’una llarga temporada allunyat dels trinquets.

Javi de Polinya i Joan Josep de la Valldigna, primer i segon del seu grup de segona categoria, esperen als seus rivals de l’altre grup, que completarà la lliga regular el pròxim cap de setmana. En la divisió de bronze Kike de Rafelbunyol i Oscar de Gavarda es classificaran per a semifinals, pero han d’acabar aquesta setmana la partida que es va suspendre fa uns dies per la pluja per a determinar l’ordre final de classificació. En l’altre grup Edu d’Alzira ja està classificat, pero entre Fran de Rafelbunyol i Enric de Polinya es jugaran la plaça restant. Per últim, en quarta categoria ja coneixem les semifinals, Jordi de l’Alqueria d’Asnar rebrà a Fede de Montserrat, mentre que Denis de Polinya jugarà en casa davant Miquel, també de l’Alqueria.

Sidahmed de la Llosa, jugador del CPV Fenollet
Sidahmed de la Llosa, jugador del CPV Fenollet

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando