PIlota | VIIIé Campionat Autonòmic Individual d’Escala i Corda
Secciones

Pasqual de la Pobla, nou campió individual d'escala i corda autonòmic

Un contenido de:
E

Lunes, 31 de julio de 2017. 10:47
Pasqual, campió individual, i Terio donen un recital en Vilamarxant
Pasqual, campió individual, i Terio donen un recital en Vilamarxant

Pasqual de la Pobla i Jose Vte. “Terio” de l’Eliana donaren tot un recital la nit del dissabte en el trinquet de Vilamarxant en la final de primera categoría del VIIIé Campionat Autonòmic Individual d’Escala i Corda.

El trinquet del Camp de Turia va viure una de les partides més impactants de la modalitat d’escala i corda en la seua vessant de clubs. Pasqual i Terio s’enfrontaven en una final inèdita en la competició, i oferiren tot un espectacle als assistens a aquesta partida. El joc desplegat pels dos jugadors al llarg de tota la partida va ser un compendi de volees, rebots, bot i promptes amb la dreta i l’esquerra, tallades de corda… Pero la calor regnant i el físic varen ser determinants per a que Terio, que havia començat pegant primer, perderá el seu últim joc fent el dau, i que Pasqual tancarà la partida al joc següent. Un resultat de 60 a 50, que no mostra tot el que varen donar aquests dos grans jugadors.
A més de la final de primera jugada en Vilamarxant, el trinquet “Eusebio” de Sueca va acollir les restants finals del campionat. En el cas de la final de la divisió de plata Borja del CPV Lliria es va emportar el derby amb el seu company Edu. Oscar de Torrent, recent subcampió en primera del Trofeu d’Estiu i d’El Corte Inglés de Galotxa, es va alçar amb el títol de tercera A davant Ximo de Xilxes. Club aquest que tampoc va poder celebrar el triomf del seu altre finalista en tercera B, Ruben, que va caure davant Luis d’Alberic. La primera final de la competició en la categoría de veterans va ser favorable a Julio del CPV la Llosa, que s’emportava la copa davant Vicent de Carlet.
Final Primera:
Pasqual de la Pobla - 60 Terio de l’Eliana - 50
Final Segona:
Borja de Lliria - 60 Edu de Lliria - 30
Final Tercera A:
Oscar de Torrent - 60 Ximo de Xilxes - 25
Final Tercera B:
Luis d’Alberic - 60 Ruben de Xilxes - 25
Final Veterans: Julio de Genoves - 60 Vicent de Carlet - 30 

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *