Es Noticia
El Genovés, primer finalista de la Lliga Caixabank de Raspall

El Genovés, primer finalista de la Lliga Caixabank de Raspall

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
El Genovés, primer finalista de la Lliga Caixabank de Raspall
El Genovés, primer finalista de la Lliga Caixabank de Raspall

L’equip del Genovés de Vicent, Tonet IV i José s’ha convertit en el primer finalista de la Lliga CaixaBank de raspall – Trofeu Diputació de València en superar una altra vegada a la formació de Xàbia de Ian, Seve i Néstor, en esta ocasió en la partida de tornada de la semifinal que s’ha disputat este divendres al trinquet del Genovés (30-5).

El començament de la partida ha estat intens, amb els dos bàndols pegant fort i sumant des del dau. Es notava que els locals volien anar decididament per la victòria i els de Xàbia a forçar la pròrroga (5-5).

La forces estaven equilibrades, però el marcador ha començat a decantar-se del costat de Vicent, Tonet IV i José. En 15-5 s’ha ficat la partida favorable als ara ja finalistes, encara que Ian, Seve i Néstor han tingut val-net en el primer d’eixos dos jocs i un altre val en el següent.

A continuació ha començat la successió de mala sort per al trio de blau. Primer, Ian, s’ha fet mal en passar un rebot, molèstia que ha continuat fins a la conclusió de la partida. Però el pitjor ha estat per a Seve, que en el mateix joc s’ha trencat i ha hagut d’abandonar. Amb solament dos rivals en la contra, Vicent, Tonet IV i José ho han tingut més fàcil per a tancar el joc des del rest, si bé és cert que ja el tenien en val.

La partida estava en 20-5 amb Vicent, Tonet IV i José jugant al nivell que han exhibit durant tota la competició i enfront Ian i Néstor per la retirada forçosa de Seve. En passar al dau, els rojos han fet el joc net, molt fàcil i ràpidament.

Però ni la diferència de quatre jocs (25-5) ni el fet de ser un menys ha pogut amb els ànims de Ian i Néstor, que han fet força per a esgotar totes les possibilitats. En val-net s’han ficat des del dau, però una altra vegada no han concretat el quinze definitiu i finalment ha sigut parcial per a Vicent, Tonet IV i José. El definitiu, el que val la passada a la gran final.

El cartell de la final es concretarà el diumenge a la Llosa de Ranes on es jugarà la segona partida de la semifinal entre l’equip de Castelló de Marrahí, Lorja i Murcianet i el de Xeraco amb Vercher, Canari i Ricardet. De moment manen els de la Safor per la victòria en la primera partida. El desenllaç es podrà seguir en directe per LaLigaSportsTV i ProximiaTV a les 11.30 hores.

El Genovés, primer finalista de la Lliga Caixabank de Raspall
El Genovés, primer finalista de la Lliga Caixabank de Raspall

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando