Pilota Valenciana | Campionat Autonòmic de Clubs de Galotxa "Trofeu El Corte Inglés"
Secciones

Arranca el 43 trofeu de Galotxa d'El Corte Inglés

Un contenido de:
ElDesmarque

Jueves, 15 de febrero de 2018. 09:32
Foto de la presentació.
Foto de la presentació.

Este dimecres en El Corte Inglés d´Avinguda de França s´ha presentat la nova edició del Campionat Autonòmic de Clubs de Galotxa "Trofeu El Corte Inglés", pioner en el món de la pilota, que ara cumplix 43 anys. L´acte va comptar amb la presència del president de la Federació de Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuán, i el Director Regional de Comunicació i Relacions Institucionals d´El Corte Inglés, Pau Pérez Rico, a més d'alcaldes i regidors de les poblacions que participen en el Campionat, i del coordinador de Pilota de la Generalitat Valenciana, Sebastià Giner.

El Trofeu El Corte Inglés, que començarà el 17 de febrer i finalitzarà el 15 de juliol, compta amb la participació de 180 equips. En total, vora 1.000 jugadors disputaran més de 1.500 partides en 17 categories: Primera Sènior, Primera Juvenil, Segona, Tercera, Quarta A, Quarta B, Femenina, Primera Trinquet, Segona Trinquet, Tercera Trinquet, Quarta A Trinquet, Quarta B Trinquet, Juvenils Independents, Cadets, Infantils, Alevíns i Benjamíns.
 
Entre els clubs amb més participación destaquen les entitats de la Pobla de Vallbona, que suma un total de 15 formacions, seguida de Massalfassar, amb 12 equips, els 11 amb que compta Meliana i els 10 de Torrent. També torna a la competició el club de Godella, mentre que Tavernes Blanques participarà per primera vegada en la competició.
 
En la màxima categoria de carrer participaran huit equips: Albuixech, Beniparrell, Faura, Marquesat, Massalfassar, Meliana, Montserrat, i els campions del 2017, Quart de les Valls. En primera de trinquet hi haurà altres huit formacions: Alfara de la Baronia com a vigent campió, Lliria, Pobla de Vallbona, dos equips de Riba-roja, altres dos de Torrent, i Vinalesa.
 
El Trofeu de Galotxa El Corte Inglés es va crear el 1976 i s´ha disputat ininterrompudament amb la participació ja de desenes de milers de pilotaris valencians al llarg d´estos anys. Constituïx un dels trofeus més arrelats i de major tradició al món de la pilota i és sense dubte el més important en la modalitat de Galotxa.

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *